Skip to content

Villa met zwembad en inpandige garage

Indicatieprijs € 1.700.000,- k.k. | Koning Willem III-laan 13, Blaricum

Met gepaste trots presenteren wij…

Stoer, gróót en zonnig, dat zijn de drie kernwoorden die dit heerlijke familiehuis omschrijven!

De prachtige, zonnige tuin is op het zuiden gelegen en heeft heerlijke avondzon, een verwarmd buitenzwembad, diverse terrassen, vijver, een mooie veranda met open haard en een carport voor twee auto’s.

De woning biedt, gezien de iets verhoogde ligging, optimale privacy en is gelegen aan een prachtige, lommerrijke laan in de Koningsbuurt van Blaricum op nog geen 3 minuten lopen van bos en heide. Het centrum van Laren en Blaricum met alle voorzieningen ligt slechts op 10 minuten fietsafstand.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte van ca. 390 m²;
Perceel oppervlakte van ca. 2.900 m²;
Zuidelijke ligging;
Verwarmd buitenzwembad;
Vrijstaande houten schuur/stal;
Carport voor 2 auto’s;
Wonen en slapen op de begane grond;
3 slaapkamers, 2 badkamers aangrenzend aan de tuin;
Aparte kleedkamer;
2 bonuskamers met badkamer in het souterrain;
Wijnkelder;
Opslagruimte;
Inpandige garage voor 2 auto’s;
Sauna;
Ruimte voor het creëren van meer slaapkamers op de verdieping.

De indeling is als volgt:

Entree met garderobe en toilet, eet-/werkkamer, aangrenzende zeer royale living met open haard, welke zicht heeft tot in de nok en schuifpui naar de veranda met open haard en de tuin en een royale woon-/eetkeuken met aangrenzende bijkeuken.

De slaapvleugel op de begane grond heeft twee slaapkamers met tussengelegen badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en bidet met fontein, alsmede een ouderslaapkamer met aparte kleedkamer en een royale badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en bidet met fontein. Alle slaapkamers grenzen aan de tuin waar in de ochtend de zon opkomt.

Trap naar lager gelegen verdieping, deels souterrain en deels begane grondniveau met 2 bonuskamers, een badkamer met sauna en een doorloop naar de inpandige garage met veel bergruimte en plaats voor 2 auto’s.

Een vlizotrap naar een stahoge vliering, die desgewenst weggehaald kan worden om zicht te krijgen op de nok én meer slaapkamers te creëren.

Kortom, een huis met ongelooflijk veel ruimte en mogelijkheden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido E. Mundt, Register Makelaar en Register Taxateur.

voorma walch logo