Skip to content

Royale vrijstaande semi-bungalow

Indicatieprijs € 1.795.000,- k.k. | Koning Willem III-laan 15, Blaricum

Op een prachtige en rustige bosrijke locatie nabij de Tafelberghei en het centrum van Laren en Blaricum gelegen, ruime vrijstaande semi- bungalow. Het perceel van bijna 5.100 m² is bereikbaar via een elektrisch toegangshek met intercom en biedt volledige privacy. Het perceel biedt ruime bouwmogelijkheden.

Indeling begane grond: Entree, royale centrale hal welke toegang verschaft tot verschillende leefruimtes, royale woonkamer met openhaard en schuifpui naar de achtertuin, eetkamer met openhaard, serre kamer – thans in gebruik als speelkamer – en aparte TV-kamer. De moderne woonkeuken met kookeiland is voorzien van inbouwapparatuur en vanuit de hal en de eetkamer te bereiken. De bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en wastafel grenst aan de keuken.

Souterrain: Vanuit de woonkeuken is er een ingang naar het souterrain: Gang, bergkamer, speelkamer met daglichttoetreding, wijnkelder, badkamer met toilet, vaste wastafel en stortdouche. Ruime multifunctionele ruimte met toegang tot de tuin.

1e verdieping: Overloop, slaapkamer met vaste kasten en eigen badkamer, 2e slaapkamer en 3e slaapkamer met dakkapel en veel bergruimte, Badkamer met ligbad, douche, dubbele vaste wastafel en toilet en ruime 4e slaapkamer.

Tuin: De villa wordt omzoomd door een prachtige bostuin van bijna 5.100 m² op het zuiden welke veel privacy biedt. Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bijzonderheden:

Perceel circa 5.095 m²

Woonoppervlak circa 497 m²

Prachtige rustige en groene locatie

40 zonnepanelen

Ruime bouwmogelijkheden.

Voor een bezichtiging van deze vrijstaande semi-bungalow kunt u contact opnemen met Kathelijne Vos, K-RMT, Kandidaat Register Makelaar Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM aankoopmakelaar mee te nemen.

VW-logo-2022