Skip to content

Luxe wonen op Buitenplaats aan de Vecht

Indicatieprijs € 1.250.000,- k.k. | Klompweg 56, Nigtevecht

Stelt u het zich even voor………….

Uw luxe appartement op ‘Buitenplaats Zwaanwijck’: 215 m² ‘historisch’ woongenot met een woonkamer, een eetkamer, een prachtige keuken,
3 slaapkamers, 2 badkamers, balkon en lift. En dan is er nog zo’n 7 ha onder architectuur samengesteld parkgenot met o.a. een zwembad, tennisbaan, koetshuis, theekoepeltje en vrijstaande garage.

Op de eerste verdieping bieden dubbele deuren toegang tot het appartement, dat uitzicht biedt over de stijltuinen – met spiegelvijver – richting het fraaie koetshuis. Door hoge ramen valt een zee van licht binnen. De ‘flow’ in dit appartement is ideaal: een riante living is via dubbele suite-deuren verbonden met de eetkamer, die door de hoekligging beschikt over een charmante erker in een van de hoektorens van Zwaanwijck. Beide kamers hebben een openhaard: in de living een fraai geaderd marmeren exemplaar, in de eetkamer een robuuste, meer eigentijdse schouw. Die combinatie van klassiek en eigentijds is duidelijk een thema in dit appartement. Originele elementen zijn zoveel mogelijk intact gelaten en krijgen – juist door de introductie van een stoere blondeiken vloer en een state-of-the-art keuken – een extra accent.

Op de tweede verdieping vinden wij drie slaapkamers en een luxe badkamer met in de master bedroom een gecreëerde vide met sublieme kastenruimte en een 2e luxe badkamer.

Weer terug op de woonverdieping kunnen wij het niet laten om even het romantische balkonnetje bij de keuken op te stappen – de perfecte plek voor die eerste ochtendespresso of dat laatste glas wijn van de dag…

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo