Skip to content

Vrijstaande rietgedekte casco villa

Indicatieprijs € 995.000,- k.k. | Jufferlaan 16, Blaricum

Modern gemak maar zonder in te leveren op de charme waar Blaricum om bekend staat.

Deze vrijstaande rietgedekte villa is uniek gelegen op een ruim perceel aan het water aan de rand van de prachtige en ruim opgezette wijk Blaricummermeent.

Blaricum Dorp ligt op slechts 10 minuten fietsen. Daarnaast zijn ook de dorpen Huizen en Laren uitstekend te bereiken. Kortom hier kunt u alles vinden wat u nodig heeft, waaronder uitstekende scholen, (sport)verenigingen, winkels, horeca en cultuur. Daarnaast zijn grote steden zoals Utrecht en Amsterdam gemakkelijk te bereiken via de A1 en A27.

Als u eenmaal binnen bent valt de drukte van de randstad weg. U wordt verwelkomd door de ruime entree met trapopgang, technische ruimte en toilet. De royale woonkamer met ruimte voor open keuken is gemaakt om te leven en biedt uitzicht over het water en achtergelegen groen. De zonnige tuin is bereikbaar middels drie paar openslaande deuren: binnen- en buitenleven zijn hier op zomerse dagen perfect in harmonie.

Op de eerste etage bereikt u via de hal drie ruime slaapkamers. Op deze etage treft u tevens een ruime badkamer en separaat toilet aan. 

De tweede etage is gelegen in de nok van de villa en kan perfect gebruikt worden als vierde slaap- of als werkkamer, dankzij de overvloed aan daglicht middels vier dakramen.

Deze vrijstaande villa wordt casco opgeleverd en biedt zodoende alle ruimte om uw woondroom naar eigen wens in te vullen.

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo