Skip to content

Luxe nieuwbouwcomplex in Jávea Spanje

Prijzen vanaf € 254.000,- ex 10% BTW | Jávea (Alicante)

Essential, is een luxe wooncomplex van 74 appartementen gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit twee zwembaden (volwassenen en kinderen) en een tuin. Ieder appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Het complex is dichtbij het oude stadje van Jávea gelegen en op slechts 15 minuten lopen van de stranden van Jávea en de jachthaven.

De appartementen zijn uitermate geschikt voor bewoning gedurende het hele jaar of tijdens de vakanties. Tevens uitstekende mogelijkheden voor verhuur. De woningen zijn voorzien van een airconditioning en verwarming, een volledig ingerichte moderne keuken met een oven en magnetron, een keramische kookplaat en een afzuigkap.

Geplande oplevering: maart 2023

Overweegt u een appartement of villa te kopen in Jávea? Maak met onze aankoopservice gebruik van onze lokale kennis en uitgebreide netwerk van experts. Wij ontzorgen u volledig, van selectie en aankoop van de juiste woning, de bouwkundige keuring tot aan de nodige juridische begeleiding.

Liever huren? 

Vanaf zomer 2023 hebben wij een luxe, twee slaapkamer appartement, beschikbaar in het Essential project. Vraag naar de beschikbaarheid.

www.fbrealestate.es  |  Tel: +34 722 673 123 

Tel: +34 744 482 877  |  info@fbrealestate.es

VW-logo-2022
FB-Real-Estate