Skip to content

Een royale energiezuinige gezinswoning

Indicatieprijs € 1.159.000,- k.k. | Jan van Goyenlaan 9, Naarden

Het huis is verrassend ruimer dan iedereen vermoed, de achtertuin biedt zeer veel privacy en de zon is er tot in de late uurtjes.

Doordat ons kleinschalige woonwijkje midden in de prachtige Rembrandt-kwartier ligt heeft het veel karakter mede door de oudere bomen en het vele groen. Nu de kinderen ouder worden hebben wij ook een boot liggen in de vaart die achter onze woning langsloopt en direct aansluit op de vesting en de vecht.

Het NS-treinstation Naarden-Bussum ligt ook op enkele fietsminuten. Binnen 24 minuten ben je dan ook met de trein in het centrum van zowel Amsterdam als Utrecht. Dus de ideale uitvalsbasis als je in de stad wilt werken en toch relatief rustig in het prachtige Gooi wilt wonen.

De villa is gebouwd in de gewilde 30- er jaren stijl, is zeer goed onderhouden en heeft een energielabel A! Dus wel de lusten, maar niet de (gebruiks-en onderhouds)lasten van de ‘normale’ dertiger jaren woningen. Omdat wij beide in de bouw werken, hebben wij tijdens de realisatie al veel aandacht besteed aan details. Zo is het plafond prachtig strak gestuukt, hebben wij een aparte TV-kamer aan de woonkamer, een dubbele douche met ruim voldoende watercapaciteit, geen stoffige designradiator maar vloerverwarming als hoofdverwarming in de badkamer en een prachtig badmeubel waarin de wasmanden zijn weggewerkt.

Kortom: een fantastisch thuis waar wij trots op zijn om daar gewoond te hebben met al onze kids, én (weten wij uit ervaring..) een huis waar je niet ‘zomaar’ uitgroeit. Onze kinderen hebben hier een fantastische jeugd gehad.

VW-logo-2022