Skip to content

Fantastisch perceel in geliefde straat

Indicatieprijs € 1.295.000,- k.k. | Jan Hamdorfflaan 5, Laren

Indeling

Entree, hal met open trappartij, garderobe, vaste kast, meterkast en toilet. De hal leidt naar de lichte L-vormige woonkamer met openhaard en deur die leidt naar de tuin. Dichte eetkeuken met toegang tot de achtertuin. Ruime bijkeuken. De masterbedroom met vaste kastenwand bevindt zich op de begane grond en beschikt over een badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet.

Verdieping

Middels trappartij naar de overloop. Tweede ruime slaapkamer met inbouwkast en een derde ruime slaapkamer. Voorts de wasruimte met CV installatie. 

Garage en tuin

De oprit en voortuin bieden plaats aan meerdere auto’s en de vrijstaande garage met bergvliering biedt plek voor één auto en is voorzien van elektra. De tuin van ca. 1.374 m² ligt rondom, is keurig verzorgd en voorzien van meerdere terrassen.

Ligging

De Jan Hamdorfflaan ligt gunstig ten opzichte van onder andere het centrum van Laren, sportclubs, scholen en prachtige natuurgebieden.

*ook als bouwkavel te koop

Na het amoveren van de bestaande opstallen bestaat de mogelijkheid om hier uw droomhuis naar eigen smaak te realiseren.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur of Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

vw-joost