Vrijstaande villa op perceel in Bikbergen

Indicatieprijs € 1.389.000,- k.k. | J. van Woensel Kooylaan 22, Naarden

  • J-van-Woensel-Kooylaan-22-1
  • J-van-Woensel-Kooylaan-22-2
  • J-van-Woensel-Kooylaan-22-3
  • J-van-Woensel-Kooylaan-22-4

Op een prachtige locatie in Bikbergen mogen wij deze vrijstaande villa op een ruim perceel van 1.830 m² aanbieden. De villa ligt in een fraaie, lommerrijke omgeving met het natuurgebied “Landgoed de Beek” op loopafstand.

De villa is in 1958 gebouwd en is geheel gelijkvloers te bewonen en heeft naast de living een ruime eetkeuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een ruime en lichte werkkamer. In de kelder bevindt zich nog een ruime kamer en de cv ruimte.

Indeling:

Begane grond: Entree, hal, toilet met fontein, ruime en lichte tuingerichte woonkamer met openhaard, eetkeuken met inbouwapparatuur en aangrenzend een royale, lichte werkkamer. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers (waarvan 1 met airconditioning), badkamer en een aparte wasmachineruimte. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet, bidet en wastafel.

Kelder: De keuken geeft toegang tot de kelder, waarin een ruime kamer met vaste kasten en aangrenzend de aparte cv ruimte.

Buiten: De tuin rondom het huis is fraai aangelegd met meerdere terrassen, rododendrons, oude bomen en een groot gazon met veel zon. De oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Omgeving: Centraal gelegen tussen Naarden, Bussum en Huizen, met de Bussummerheide en de Vliegheide op korte afstand. Midden in de natuur, maar met alle voorzieningen zoals scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sport, zoals o.a. tennis, voetbal, hockey, rugby, golf, en uitvalswegen zeer nabij gelegen.

Bijzonderheden:

Bouwjaar: 1958
Woonoppervlak: 188 m²
Perceel: 1.830 m²

De woning is uitermate geschikt om gelijkvloers te bewonen of eventueel te amoveren en er een prachtig gelegen nieuw huis te bouwen.

voorma walch logo