Skip to content

Penthouse: luxe, comfort en privacy

Indicatieprijs € 3.495.000,- k.k. | IJsselmeerweg 79, Naarden

Prachtig penthouse op een bijzondere locatie. Buitenplaats Naarden, ontworpen door Jan des Bouvrie, is een uniek project gerealiseerd in 2009. Het penthouse is gesitueerd in St. Andrews, één van de drie Urban Villa’s. Door de ligging aan de buitenkant, geen zicht op of inkijk van andere appartementen, kortom volledige privacy en vrij uitzicht.

St. Andrews ligt midden in de natuur, ogenschijnlijk ver van stadse drukte. Maar schijn bedriegt, want binnen slechts vijftien minuten rijd je Amsterdam binnen. Zoek je vertier dichter bij huis? Dan woon je straks op maar enkele minuten van Muiderberg, Muiden en vestingstad Naarden met z’n leuke terrasjes en restaurants.

Absolute eye catcher is het weidse uitzicht over het Gooimeer en de golfbaan van Naarderbos. De woning heeft afgezien van de geweldige ligging een enorme hoeveelheid ruimte. Het woonoppervlak meet ruim 250 m² verdeeld over een living, drie slaapkamers, twee badkamers, keuken en bijkeuken. Het concept binnen is buiten en buiten is binnen is hier echt van toepassing.

De royale puien bieden vanaf verschillende plekken in de woning toegang tot het zonnige terras met een totaal oppervlak van 223 m².

Special features zijn onder meer de vele fijne inbouwkasten, de vloerverwarming en klimaatbeheersing door de hele woning, het domotica systeem met alarm en camera’s, de B&O TV’s en geluidsinstallatie en een volautomatisch irrigatiesysteem voor de plantenbakken op het terras.

In de parkeergarage is een privé parkeerbox met ruimte voor 2 auto’s, op maat gemaakte kastenwand en ventilatiesysteem.

Het terrein is afgesloten door een slagboom met intercom.

Overtuigd dat dit voor u ‘the place to be’ is?

voorma walch logo