Luxe appartement met fantastisch uitzicht

€ 1.275.000,- k.k. | IJsselmeerweg 55, Naarden

  • IJsselmeerweg-55-1
  • IJsselmeerweg-55-2
  • IJsselmeerweg-55-3
  • IJsselmeerweg-55-4

Er zijn appartementen die niet meteen prijsgeven welke verrassingen zij in petto hebben. Dit fantastische appartement in het Gooi is daar een goed voorbeeld van. Eenmaal binnen wordt u overweldigd door de ruimte, het licht, het afwerkingsniveau en natuurlijk het geweldige uitzicht op de Golfbaan en het Gooimeer.

Het appartement maakt onderdeel uit van “Buitenplaats Naarden”. Een project dat onder supervisie van Jan des Bouvrie in 2009 is gebouwd. Het appartement is gelegen op de eerste woonlaag en beschikt over een zeer riant en met zorg aangelegd terras van maar liefst 220 m2. Een compleet geïntegreerd sproeisysteem zorgt voor de bewatering waardoor ook bij uw afwezigheid het terras tot in de puntjes verzorgd wordt. Naast veel privacy kunt u op dit terras ook de gehele dag genieten van de zon of de schaduw. Wat u niet mag missen is de prachtige zonsondergang vanaf het terras. “Alsof je ergens in Zuid-Europa aan de kust zit, zo mooi” vertelt de eigenaar mij enthousiast. Met uitzicht over het water aan de ene kant en de golfbaan aan de andere kant is elke dag anders. Binnen in het appartement beschikt men over 2 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer en een luxe woon-/eetkeuken van Bulthaup. De keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals een wijn klimaatkast, vaatwasser, oven, stoomoven, magnetron, quooker en een 6-pits gasfornuis. Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 194m2 en is o.a. voorzien van een domoticasysteem, elektrisch bedienbare gordijnen, uitgebreid audiosysteem en volledige vloerverwarming. De afwerking is van een bijzonder hoog niveau.

In de gemeenschappelijke, beveiligde parkeerkelder beschikt u over een met een elektrische overhead deur afgesloten parkeerbox voor 2 auto’s. Vanuit de parkeerkelder is de verdieping direct bereikbaar met de lift.

Kortom, een luxe appartement op een unieke locatie aan het Gooimeer en de Golfbaan. Bent u ook zo nieuwsgierig, komt u gerust langs, wij maken graag tijd voor u vrij om u rond te leiden. Neemt u wel de tijd want u zult ogen te kort komen.

nienaber-logo