Skip to content

Luxe villa op de Houtzagerij in Laren

Houtzagerij 24, Laren

Deze prachtige, vrijstaande villa met rietgedekt dak heeft een romantische en klassieke uitstraling. Tegelijkertijd vindt u er alle comfort en luxe die bij een jong huis hoort. De hoogwaardige afwerking en fraaie details bepalen het karakter van dit bijzondere huis. Met een tuin rondom vindt u op ieder moment van de dag een zonnig plekje. 

De woning is gelegen in een zeer gezellige en gemengde buurt. Jonge gezinnen maar ook gezinnen waarvan de kinderen allang uitgevlogen zijn wonen in deze prachtige wijk. Dit is met recht één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren. Bijzonder is de historische kraanbaan, een tastbare herinnering aan de voormalige houtzagerij. Het sfeervolle centrum van Laren, met talloze winkels, restaurants en het Singer museum, bevindt zich op loopafstand. Ook scholen en supermarkten bevinden zich in
de directe nabijheid. In vijf minuten rijdt u op de A1/A27 waarmee de woning ook zeer goed bereikbaar is.

In de woonkamer geniet u van een knapperend houtvuur. In de zomer zorgen de openslaande tuindeuren voor een heerlijke sfeer. De woonkeuken is modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Met vier slaapkamers en een moderne badkamer, biedt de woning volop wooncomfort. Een heerlijke achtertuin, energielabel A en gelegen op een toplocatie in het dorpshart van Laren: deze woning wilt u niet missen! 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed kantoor Laren.

kapelle-logo