Rietgedekt Landhuis

Vraagprijs € 1.895.000,- k.k. | Houtweg 30, Laren

  • Houtweg-30-1
  • Houtweg-30-2
  • Houtweg-30-3
  • Houtweg-30-4

Op loopafstand van het gezellige hart van Laren, het “Hertenkamp” en in nabijheid van bossen en hei, vrijstaand rietgedekt landhuis met veel karakter, stijl en een heerlijke privé gelegen en zonnige voor – en achtertuin op een perceel van ruim 1.083 m². Dit landhuis beschikt over een tuin met diverse terrassen, een garage en een multifunctionele aanbouw voorzien van onder andere een sauna, badkamer, slaapkamer en souterrain. Het landhuis is gebouwd onder architectuur rond 1906. En met een woonoppervlakte van 316 m² is dit echt een heerlijk familiehuis, waar werken aan huis mogelijk is.

Het landhuis beschikt over totaal vier / vijf slaapkamers en drie in grootte variërende badkamers. De royale afmetingen en ruimtes zijn heel overzichtelijk. De ligging van deze woning is ideaal, voorzieningen zoals scholen, het centrum van Laren, sportaccommodaties en uitvalswegen maar toch ook heel rustig gelegen in een heel groene omgeving zeer nabij het natuurgebied.

De heerlijke tuin rondom de villa biedt volledige privacy, beschikt over meerdere terrassen en een romantische vijver. Voor kinderen een fijne, veilige en verkeersluwe woonomgeving.

Bijzonderheden:

Elektrische toegangspoort

Royale oprit naar de garage

Alarminstallatie via centrale meldkamer

Woonoppervlakte 316 m²

Totale gebruiksoppervlakte 365 m² en inhoud ruim 1200 m³

Ligging aan lommerrijke laan, vrijwel uitsluitend bestemmingsverkeer

Perceeloppervlakte 1.083 m²

kapelle-logo