Vrijstaande rietgedekte villa

€ 2.225.000,- k.k. | Houtweg 13, Laren

  • Houtweg-13-1
  • Houtweg-13-2
  • Houtweg-13-3
  • Houtweg-13-4

Op een rustige locatie, op loopafstand van het dorpscentrum en nabij natuurgebieden, is deze vrijstaande, nieuwgebouwde rietgedekte villa gelegen met een plaatje van een tuin, ontwerp van de Limieten, met diverse terrassen.

Het perceel is 1.025 m² en de villa heeft een woonoppervlakte van 360 m². Een lekker familiehuis, dat op loopafstand ligt van zowel de winkels en restaurants, als scholen en uitvalswegen. Voor kinderen een fijne, veilige en verkeersluwe woonomgeving.

De villa wordt omringd door een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, waaronder een heerlijke overdekte en verwarmde veranda met uitzicht op de bijzondere vijver (voorzien van een zuiveringsinstallatie). De tuin biedt op de diverse terrassen rondom het huis de gehele dag zon, waardoor u zowel van de vroege ochtendzon als van de late avondzon kunt genieten. Er is een bron met volautomatische beregeningsinstallatie.

De tuin is zeer fraai onder architectuur aangelegd, waardoor er een ultiem gevoel van buiten, privacy en rust heerst. Ook is er een cederhouten kas in de tuin (Wiltfang). Bovendien bevindt zich aan de straat een carport (met camerabewaking) met plaats voor twee auto’s en voorzien van camera toezicht.

Bijzonderheden:

Het huis is gebouwd in 2008

Het huis heeft een groen energielabel

Materialen van zeer hoogwaardige kwaliteit

Ramen met roedeverdeling

Alarminstallatie

Twee open haarden (gashaard en houthaard)

Drie badkamers, voorzien van de mooie en luxe materialen

Energie wordt opgewekt door een warmtepomp

Op de begane grond is er ‘s winters vloerverwarming en ‘s zomers vloerkoeling

Een eigen bron aanwezig met tuinberegeningsinstallatie

kapelle-logo