Skip to content

Vrijstaande villa grenzend aan natuurgebied

Indicatieprijs € 1.599.000,- k.k. | Hoorneboeglaan 5, Hilversum

Unieke vrijstaande villa op royaal perceel direct grenzend aan het natuurgebied van de Hoorneboegse Heide! Op een schitterend perceel van 2.449 m² gelegen perfect onderhouden vrijstaande villa met inpandige garage. De villa is in 2011 gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen en verkeert in een uitstekende staat. De villa beschikt over een ruime woonkeuken, woonkamer, 4 slaapkamers, 3 badkamers een multifunctionele ruimte van 118 m² in het souterrain welke uitermate geschikt is voor kantoor, thuisbioscoop, gym of yoga studio met alle eventuele benodigde voorzieningen en een ruime inpandige garage welke geschikt is om nog 2 slaapkamers en een 4e badkamer te creëren.
De woning is uitermate goed geïsoleerd en beschikt over energielabel A.

Begane grond: Entree, hal, trappenhuis, tuingerichte living met 2x openslaande deuren naar de tuin, luxe complete woonkeuken met kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur van topkwaliteit, vanuit de hal via gang naar riante hoofdslaapkamer met walk-in-closet en eigen luxe badkamer met ligbad, douche met Sun Shower, dubbel wastafelmeubel en toilet, kleinere slaapkamer c.q. werkkamer, gastentoilet, inpandige 5,24 meter brede garage (hoogte 4,39 meter).

1e verdieping: Deze verdieping is ontworpen als woonverdieping voor 2 kinderen. Overloop, 2 identieke slaapkamers beiden met slaapvide en inbouwkasten alsmede beiden met eigen badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.

Souterrain: Zeer royale multifunctionele ruimte (118m²) met aparte TV-kamer/thuisbioscoop en bergkelder/provisiekelder.

De woning grenst aan natuurgebied de Hoorneboegse Heide en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido Mundt, Register Makelaar en Register Taxateur.

voorma walch logo