Skip to content

Sfeervolle Gooische villa op toplocatie

Indicatieprijs € 2.795.000,- k.k. | Holleweg 5, Blaricum

Een toplocatie aan een rustig romantisch laantje in de ‘Gouden Driehoek’ en een architectonisch tijdloze villa die nauw aansluit bij waar het begrip ‘Gooise Villa’ voor staat: ruimte, rust, sfeer en in harmonie met de prachtige omgeving. Het is waar mensen van dromen. Op de Holleweg 5 is zo’n woondroom werkelijkheid geworden. Voeg daar de topklasse materialen en techniek en de state-of-the-art afwerking aan toe dan weet u dat er niet meer gezocht hoeft te worden…

1.354 m³ exclusief woongenot: met een woonkamer, een eetkamer, een werkkamer, 4 slaapkamers, een kleedkamer, een heerlijk binnenzwembad in het souterrain met een terras en een buitentrap naar de tuin waar het genieten gewoon doorgaat.

De Holleweg is een idyllisch lommerrijk laantje ‘op de flanken van de Tafelberg’. Op nummer 5 staat een charmant rietgedekt landhuis op loopafstand van het gezellige centrum van Blaricum en de Tafelbergheide. Het landhuis, dat is ontworpen door de Larense architect Albert Mouissie, is omgeven door prachtige natuur waarbij de stilte slechts wordt doorbroken door het geruis van de wind in de bomen en het getjilp van de vogels. 

Alle luxe en comfort op drie uitstekend ingedeelde woonlagen. 

Bij binnenkomst in de hal treft u het toilet, garderobe en doorgang naar de bijkeuken. In het midden van de hal een fraai open trappenhuis dat u naar de eerste verdieping en het souterrain brengt. Staand voor het trappenhuis treft u links de separate ruime lichte werk-/studeerkamer met een prachtige ingebouwde kastenwand en openslaande deuren naar de tuin. Tegenover het trappenhuis de heerlijk lichte eetkamer, met rechts een open haard en doorgang naar de riante woonkamer met een open haard, geflankeerd door prachtige ingebouwde kasten. In de zuidoostgevel en de zuidwestgevel van de woonkamer openslaande deuren naar het overdekte en verwarmde terras en de tuin. Naast de eetkamer bevindt zich de moderne sfeervolle keuken met een kookeiland en voorzien van eersteklas apparatuur. Het keukenraam boven het werkblad in de noordoostgevel biedt een ruim uitzicht op de tuin.

Op de eerste verdieping biedt een ruime overloop toegang tot een royale masterbedroomsuite bestaande uit een royale slaapkamer met een Frans balkon, een prachtige recent verbouwde badkamer en een kleedkamer met veel kastruimte. De overloop ontsluit vervolgens nog een tweede badkamer en twee ruime slaapkamers.

Middels vaste trap naar de royale zolderverdieping met mogelijkheid voor extra slaapkamer.

Het souterrain maakt deze villa helemaal af.

Hier treft u een vierde slaapkamer. Een koekoek zorgt in deze kamer voor het nodige daglicht. Een tweede koekoek voorziet de technische ruimte van daglicht. Tussen de technische ruimte en de slaapkamer ligt de wijnkelder. Openslaande deuren naar het volautomatisch verwarmde zwembad en toegang tot een (verdiept) op het zuidwesten gelegen terras vanwaar een trap naar de tuin voert.

De tuin is een groene oase van rust en wordt geheel omgeven door heesters en bomen. Optimale privacy is gewaarborgd in deze heerlijke tuin. Er zijn diverse terrassen, waaronder een overdekt terras. Hier maken terrasheaters het mogelijk om ook als het wat kouder is van de tuin te genieten.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur en Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

 

voorma walch logo