Skip to content

Sfeervolle villa op loopafstand van het dorp

€ 1.350.000,- k.k. | Hilversumseweg 1, Laren

Gelegen tegenover het Hertenkamp ligt deze fraaie, karakteristieke, goed onderhouden vrijstaande villa op zichtlocatie met verrassend vrij gelegen, uiterst zonnige tuin rondom en vrijstaande garage. Het huis kenmerkt zich door authentieke elementen die het een warme, knusse sfeer geven. Het toegangshek omsluit een mooi perceel van ca. 953 m² en de oprit biedt voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

Begane grond: Entree, met vestibule en garderobe biedt toegang tot de lichte, sfeervolle living die is onderverdeeld in drie ruimtes: een gezellige zithoek bij de open haard, een dining en een charmante werk/studeer hoek. Vanwege de vele raampartijen zijn dit lichte en fijne ruimtes om te verblijven. Een gezellige, dichte keuken naar de tuin- annex eetkamer met toegang naar de tuin via openslaande deuren en een keukendeur naar de oprit. En ook een kelder, bereikbaar vanuit de keuken, ontbreekt niet.

Via de bordestrap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping met ruime overloop met vide en fraaie glas in lood ramen. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee royaal genoemd kunnen worden. De twee grotere slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en één geeft toegang tot het balkon op het zuiden. Grote badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad. Separaat toilet en kast met opstelling voor was/droogmachines.

Vaste trap naar de tweede verdieping met ruime overloop met bergruimte, douche, wastafel en opstelling cv-ketel. En een vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:

Zeer charmante en karakteristieke villa.

Verrassend licht.

Heerlijke tuin met goede zonligging.

Grote, verlengde garage met bergzolder.

Goed onderhouden.

Vol, onbezwaard eigendom zonder erfdienstbaarheden.

saegaert-logo