Villa met verwarmd zwembad

Vraagprijs € 1.660.000,- k.k. | Hertog Hendriklaan 2, Hilversum

  • Hertog-Hendriklaan-2-1
  • Hertog-Hendriklaan-2-2
  • Hertog-Hendriklaan-2-3
  • Hertog-Hendriklaan-2-4

Op een schitterend perceel en fantastische locatie bieden wij te koop aan deze vrijstaande villa met verwarmd zwembad en dubbele garage. De uitstekend onderhouden woning ligt in de fraaie villawijk ‘Trompenberg’ aan een doodlopende weg en direct aan de rand van het Spanderswoud. U wandelt of fietst hier dus zó de natuur in! De villa is speels ingedeeld en het perceel van ruim 2000 m2 biedt veel privacy.

Villawijk ‘Trompenberg’ kenmerkt zich door het vele groen en de diversiteit aan (veelal vrijstaande) villa’s, de fraaie lanen en de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en NS-station (ca. 10 minuten fietsen). Grote steden als Amsterdam en Utrecht zijn binnen ca. 30 minuten bereikbaar.  In ‘Trompenberg’ vindt u o.a. kinderdagverblijven, scholen, de bekende tennisvereniging ‘het Melkhuisje’ en enkele restaurants.

PERCEEL/TUIN

De villa staat op twee kadastrale percelen met een totale oppervlakte van 2085 m2. Er is een voortuin, oprit en een schitterende achtertuin met niveauverschillen. Het perceel biedt veel privacy en is perfect voor een (groot) gezin!

Overige informatie:

Thans beschikt de villa over drie slaapkamers en twee badkamers, maar op eenvoudige wijze kunnen 5-6 slaapkamers en een derde badkamer worden gerealiseerd

De begane grond is voorzien van marmeren vloertegels met vloerverwarming

De woning is in de loop der jaren fors uitgebreid met behoud van de oorspronkelijke architectuur

In de villa zijn meerdere maatwerk kasten aanwezig

Diverse ruimtes zijn afgewerkt met marmer

Grotendeels voorzien van dubbel glas

Videofoon- en alarminstallatie aanwezig.

ID Makelaars