Toplocatie aan de Loosdrechtse Plassen

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Herenweg 69, Breukeleveen

  • Herenweg-69-1
  • Herenweg-69-2
  • Herenweg-69-3
  • Herenweg-69-4

Een absolute toplocatie, met adembenemend vrij uitzicht. Eigen haven. Romantische tuin. En een zeer comfortabele, luxe, charmante villa, onder architectuur gebouwd. Aan weerszijden van de woning geven dubbele smeedijzeren poorten toegang tot privé parkeergelegenheid. 

Aan de zuidzijde van de tuin biedt een 70 meter lange, oude muur niet alleen maximale privacy, maar ook bescherming tegen de seizoenstormen. De muur verbergt zich achter beukenhagen, rododendrons, bloesemboompjes, blauwe regen en een groepje 15 meter hoge bomen. Hij wordt op twee plekken onderbroken door een oude toegangspoort met lantaarn naar de botenhuizen. Aan de westzijde ligt de “golfslagvrije” privéhaven. De heerlijke tuin, ’s avonds romantisch verlicht, biedt meerdere terrassen. 

In de villa vindt u op de begane grond de bibliotheek en de living (beide met open haard), de serre, de open keuken en de eetkamer, direct grenzend aan een royaal overdekt terras met fan en terrasstralers. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers, een grote walk-in closet, twee badkamers. Een groot zonneterras met 180 graden uitzicht over de plassen grenst aan de Master Bedroom. Wijnkelder, entertainmentruimte, gym en sauna (met douche) vindt u in de bijzonder fraaie onderkeldering, met afwisselend maple en natuurstenen vloeren en hoge plafonds (2.70 m). 

De villa ligt op 10 minuten van Hilversum en Utrecht, en op zo’n 25 minuten van de Amsterdamse Zuidas.

Afmetingen:

Opp. Wonen 347 m²

Inhoud 1286 m³

Perceeloppervlakte 2660 m²

veerman-logo