Toplocatie met adembenemend uitzicht

Vraagprijs € 1.995.000,- k.k. | Herenweg 69, Breukeleveen

  • Herenweg-69-1
  • Herenweg-69-2
  • Herenweg-69-3
  • Herenweg-69-4

Een absolute toplocatie, direct aan de Loosdrechtse Plassen met adembenemend vrij uitzicht. Eigen haven. Romantische tuin. En een zeer comfortabele, luxe, charmante villa, onder architectuur gebouwd. De villa heeft een mooi front aan de Herenweg. Aan weerszijden van de woning geven dubbele smeedijzeren poorten toegang tot privé parkeergelegenheid. Een fraaie beukenhaag completeert de privacy aan de zijde van de weg.

Aan de zuidzijde van de tuin biedt een 70 meter lange, oude muur niet alleen maximale privacy, maar ook bescherming tegen de seizoenstormen die van tijd tot tijd over het open water van de Plassen blazen. De muur is aan het zicht onttrokken door beukenhagen, hortensia’s, rododendrons, bloesemboompjes en bamboe. Hij wordt op twee plekken onderbroken door een toegangspoort met lantaarn naar de botenhuizen.

Aan de westzijde van de tuin ligt de ‘golfslagvrije’ privéhaven, met meerdere steigers en zwemtrappetje. De heerlijke tuin, die ’s avonds romantisch is verlicht, heeft meerdere terrassen. Direct aan het water bijvoorbeeld, met spectaculair uitzicht en prachtige zonsondergangen. Of intiem bij de fontein. Of op de veranda direct aan de living, met fan voor de warme zomerdagen en terrasstralers voor een frisse avond. Of een gezellige zit voor de ochtendzon aan de voorzijde. Of het zeer ruime zonneterras direct grenzend aan de master bedroom op de eerste verdieping, met schitterend 180 graden uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.

De villa ligt op ca. tien minuten van Hilversum en Utrecht, en op zo’n 25 minuten van de Amsterdamse Zuidas.

Een sterke propositie, met een vraagprijs die onder de WOZ-waarde (€ 2.039.000) ligt!

Afmetingen:
Opp. Wonen 347 m² 
Inhoud 1286 m³
Perceeloppervlakte 2660 m²

veerman-logo