Ideaal gezinshuis aan de geliefde 5e plas

€ 2.085.000,- k.k. | Herenweg 27A, Breukeleveen

  • Herenweg-27A-1
  • Herenweg-27A-2
  • Herenweg-27A-3
  • Herenweg-27A-4

Gelegen aan een van de mooiste wateren van Nederland, ‘de Loosdrechtse Plassen’, bieden wij u deze zeer stijlvolle, moderne, onder architectuur gebouwde, vrijstaande villa aan. Villa ‘De Veenhorst’ is een ideaal gezinshuis en gelegen aan de zeer geliefde Vijfde plas op een uniek breed perceel met mooie vergezichten over het water. Door het brede perceel en het ontwerp van de villa hebben alle woonvertrekken en vijf slaapkamers zicht op het water en dagelijks de mooiste zonsondergang. 

Deze goed onderhouden villa beschikt over alles wat een echte watersporter benodigd: Een aangebouwd botenhuis, diverse aanlegsteigers en een eigen slibway. Door zijn positie ten opzichte van de weg beschikt villa ‘De Veenhorst’ tevens over voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein.    

Indeling

Kelder: Ruime stahoge kelder met een keukenblok met royale hoge bergkasten.

Begane grond: Entree, royale open hal met toiletruimte, garderobe ruimte en vaste trap naar de verdieping. Eveneens vanuit de hal toegang tot werkkamer/atelier en het botenhuis. Grote zonnige woonkamer met zithoek en schuifpui naar terras, eethoek en moderne open keuken in U-opstelling voorzien van kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met schuifpui naar terras en aangrenzende badkamer voorzien van ligbad (whirlpool), inloopdouche, dubbele vaste wastafel, inbouwkasten en separate toiletruimte.  

Eerste verdieping: Ruime overloop met toegang tot vier in grootte variërende slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met balkon en veel bergruimte. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en designradiator. Separaat toilet op de overloop. De bergzolder is middels een vlizotrap bereikbaar en stahoog. 

Kortom: een woondroom!

veerman-logo