Moderne villa aan de Loosdrechtse plassen

€ 1.795.000,- k.k. | Herenweg 15, Breukeleveen

  • Herenweg-15-1
  • Herenweg-15-2
  • Herenweg-15-3
  • Herenweg-15-4

De villa is in 2003 gebouwd en ontworpen door architectenbureau, H en E Architecten. De gekozen materialen zorgen ervoor dat het huis zo goed als onderhoudsvrij is. Het ontwerp heeft zichtlijnen naar het water vanuit alle
kamers(!) en zorgt voor veel daglicht binnen.

Het royale omheinde terrein veilig voor kind en huisdier beschikt over een eigen aanleghaven, diverse steigers (met zwemtrap), een damwand en een jollenhelling. Diverse terrassen rondom het huis zorgen voor optimaal buitenleven.

Indeling: Ruime hal, grote woonkeuken van alle gemakken voorzien met een fijn kookeiland als gezellig middelpunt, bijkeuken met voorraadkast. Keuken, hal en toilet zijn uitgevoerd met vloerverwarming onder de landelijke plavuizen.

Woonkamer met vrij uitzicht over het water en de mooiste zonsondergangen, gashaard, massieve houten vloeren en diverse raampartijen. Kelder met daglicht dient momenteel als kantoor (aan huis) maar is ook geschikt voor alternatief gebruik. Aan huis geschakeld botenhuis, met geïsoleerde vloer, geeft mogelijkheden voor alternatieve invulling.

1e verdieping, masterbedroom met badkamer bereikbaar via een zwevende overloop(brug). Twee slaapkamers en een tweede badkamer. Beide badkamers beschikken over dubbele wastafels, toilet, separate douche, mechanische afzuiging en designradiatoren. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over alle 5 Loosdrechtse Plassen. Kortom een fantastisch familie huis op een super locatie waarin u zich 365 dagen per jaar met vakantie waant!

Bijzonderheden:

Centraal stofzuigsysteem.

Elektrisch hek met separaat loophek

Moderne alarminstallatie en rookmelders

Modern draadloos verlichtingssysteem.

Separate schuur

Centraal gelegen in het land  op 20 (auto)minuten van Utrecht en Amsterdam.

Perceelgrootte: 7884 m2

Woonoppervlak: 219 m2

veerman-logo