Skip to content

Karakteristieke helft van woonboerderij

Prijs op aanvraag | Herenstraat 101, Bussum

Aan de rand van het Spiegel, op nog geen 2 minuten lopen van “hartje” centrum van Bussum, staat deze in 1896 gebouwde karakteristieke boerderij met parkeerplaats en ruime garage op eigen terrein. Het bijzondere van deze boerderij is dat de boerderij al vanaf 1896 in het bezit is van dezelfde familie. De boerderij is voorzien van prachtige stijlelementen. De woning vraagt een moderniseringsslag om aan de huidige wooneisen te voldoen, maar straalt nu al ongekende charme uit.

Groot voordeel bij deze woning is de bijzonder gunstige ligging, nabij het sfeervolle centrum van Bussum met talrijke winkels en restaurants.

Indeling

Via de fraaie voordeur komt u in de ruime hal, met toegang tot de meterkast, toilet/douche, woonkamer annex keuken met toegang tot de kelder, alsmede de zitkamer met doorloop naar de extra keuken. Hoge plafonds >3.19m geven veel licht aan deze etage. Ook bestaat de mogelijkheid voor het creëren van een slaapkamer met badkamer op deze etage.

Eerste verdieping: Indrukwekkende trappartij naar 1e verdieping met 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Bergruimte met opstelling cv.-ketel. Toegang tot royale bergzolder.

Tuin: De voortuin van de woning ligt op het noordwesten. De zijtuin is op het zuiden gericht.

Kortom: deze woning heeft veel potentie voor de liefhebber van karakteristieke huizen en biedt zeker nog extra potentie door de mogelijkheid te slapen op de begane grond.

Voor een bezichtiging van deze woning, kunt u contact opnemen met onze NVM makelaar Kleis Kooistra MScRE, Register-Makelaar & Register- Taxateur. Telefoonnummer: 035-760 75 55.

VW-logo-2022