Skip to content

Villa met verwarmd zwembad bij het bos

Indicatieprijs € 1.750.000,- k.k. | Herdersweg 7, Huizen

Deze vrijstaande villa met rietgedekte kap en verwarmd zwembad ligt aan de rand van het bos, de Limitische heide. De ligging in een zeer geliefde woonomgeving heeft uitzicht op een rustig bospleintje, biedt volop rust, ruimte en privacy. De woningoppervlakte is circa 318 m² en ligt op een perceel van 923 m².

Indeling begane grond: Entree, ontvangsthal met garderobe en ruim gastentoilet. Via deuren toegang naar de vide, eetgedeelte en aansluitende keuken. De living heeft veel ramen rondom en een grote openhaard. Toegangsdeur naar het souterrain.

De vide heeft een prachtige lichtinval door het hoge plafond en glaspui met openslaande deuren naar de tuin. Doorgang naar garage, badkamer en werkkamer met veel ramen, dubbele deuren met toegang tot het overdekte terras met gasverwarming en buiten-openhaard.

Souterrain: Het souterrain van ca 50m² is 2,45 m hoog en omvat een multifunctionele ruimte/bioscoop met deuren naar 2 grote bergingen en de technische ruimte.

Eerste verdieping: Via overloop met vide en een RVS brug toegang tot slaapkamer met doorgang naar de luxe badkamer, slaapkamer met walk-in closet en 3e slaapkamer. De royale badkamer is voorzien van toilet, douche, bad en twee wastafels.

Tweede verdieping: Via een overloop toegang tot derde badkamer met douche, wastafel en toilet. Nog twee ruime slaapkamers, met ramen aan weerszijden.

Tuin: De tuin ligt aan drie zijden rondom de villa en is voorzien van een automatische beregening-
installatie, verwarmd zwembad en aparte bergingen voor tuinkussens en tuingereedschappen. De tuin biedt volop privacy.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jan Willem Baas, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

VW-logo-2022