Betreed het huis en voel je meteen welkom…

€ 1.350.000,- k.k. | Herdersweg 11, Laren

  • Herdersweg-11-1
  • Herdersweg-11-2
  • Herdersweg-11-3
  • Herdersweg-11-4

Dit is een huis om vrienden en familie te ontvangen, om verjaardagen te vieren, diners te geven en om elke dag volop van te genieten. De villa toont zich aan de voorzijde ingetogen, maar achter de karakteristieke voorgevel gaat verrassend veel ruimte schuil. Enige tijd geleden is het huis aan de achterzijde in stijl uitgebouwd. Niet over de volle breedte, maar aan één zijde in de diepte, waardoor een heerlijk besloten terras is ontstaan.

In de uitbouw zijn op de begane grond een family room, een badkamer en een ruime woonkeuken met gashaard gerealiseerd, met op de verdieping nog twee slaapkamers. Het is een ideaal gastenverblijf dat veel privacy biedt, maar het is ook een fijn domein voor de kinderen, die bovendien over hun eigen badkamer beschikken.

Op de begane grond van de villa bevinden zich naast de al genoemde riante living nog een werkkamer en een doorgang met veel kastruimte. Op de eerste verdieping zijn twee grote en een kleinere slaapkamer. De badkamer is recent op luxueuze wijze vernieuwd, waarbij hedendaags design samengaat met mooie materialen en smaakvolle kleuren. Op de tweede verdieping treft u een vierde slaapkamer annex speelkamer aan, met een wastafel en spannende nisjes waar kleine kinderen zich opperbest kunnen vermaken. Hiernaast is een nog een flinke bergruimte voor koffers en andere zaken die u niet elke dag nodig heeft.

Rond de villa ligt een besloten en goed aangelegde tuin van circa 1.100 m². Achterin de tuin wacht nog een aangename verrassing in de vorm van een geheel geïsoleerd bijgebouw met tuinberging en een terras. Het kan worden gebruikt als atelier, kantoor of zoals nu chill-ruimte voor opgroeiende kinderen.

nienaber-logo