Skip to content

Exclusief luxe appartement van ca. 215 m²

Indicatieprijs € 3.250.000,- k.k. | Hein Keverweg 27, Laren

Het authentieke landhuis ‘Laerderhorst’ herbergt slechts 5 riante, luxe exclusieve appartementen. In 2007 gerealiseerd door de befaamde villabouwer Vlassak-Verhulst. Stuk voor stuk woondromen waarin rust, ruimte, top- kwaliteit bouw en afwerking, het hoge voorzieningenniveau, de sfeer van toen en de techniek van nu prachtige hoofdrollen vervullen. 

Een appartement van de buitencategorie.
De werkelijkheid geworden woondroom van 215 m² onvergelijkbaar woon-genot met een riante living en woonkeuken van alle denkbare moderne keukengemakken voorzien, 3 slaapkamers, 1 kleedkamer, 2 badkamers, een ruime werkkamer, lift en een zonnig terras met adembenemende mooi uitzicht op de parktuin en de omgeving. In de kelder een complete gemeenschappelijke wellness- en fitnessruimte met o.a. zwembad, sauna, hammam, relaxruimte, doucheruimte, parkeergarage en bergingen.

Ruim 5.700 m² weldadig groen, rust en privacy. Landhuis ‘Laerderhorst’ wordt omgeven door een parktuin waarvan het ontwerp prachtig aansluit op dat van het landhuis en de omgeving. Het ten oosten en zuidoosten van het landhuis gelegen deel van de tuin is gemeenschappelijk. Hier ligt ook het tuinman huis waar zich ook de fietsenberging met laadmogelijkheden voor uw elektrische fiets bevindt. Bestaande prachtige oude bomen zijn bij de bouw en inrichting van de parktuin zorgvuldig bewaard gebleven en zorgen mede voor de unieke sfeer van een eeuwenoud landgoed. De ingang van de parktuin bevindt zich aan de noordoostzijde. Daar ligt achter de stijlvolle en op afstand bedienbare toegangspoort een oprijlaan, welke geflankeerd wordt door fraai groen langs de parkeerplaatsen voor uw gasten, het tuinman huis en de noordgevel van het landhuis naar de ingang van de in de kelder gelegen parkeergarage voert. 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Bart Lammerts, Living Specialist of Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur.

voorma walch logo