Prachtige, gerenoveerde voormalige rokerij

Vraagprijs € 1.059.000,- k.k. | Havenstraat 26, Huizen

  • Havenstraat-26-1
  • Havenstraat-26-2
  • Havenstraat-26-3
  • Havenstraat-26-4

Een huis met historie, die teruggaat naar 1880, het jaar waarin deze voormalige rokerij werd gebouwd. Oorspronkelijk bedoeld als palingrokerij, later kwam het in gebruik als dokterspraktijk van het artsenechtpaar Van de Valk. De huidige eigenaren hebben het huis in 2001 volledig gerenoveerd met gebruik van tijdloze materialen, zodat u hier in luxe en comfort kunt genieten. Niet voor niets zijn zij pas de 3e bewoners van deze boerderij, zo prettig is het wonen in dit sfeervolle huis.

Ook de ligging is uniek; centraal gelegen middenin het Oude dorp van Huizen met de ‘vers’ winkels om de hoek. Gunstig gelegen nabij bos, heide, skischool de “Wolfskamer”, de voetbalvelden, tennispark “De Kuil”, hockeyvereniging “Huizer HC”, zwembad “Sijsjesberg”, diverse scholen en de gezellige restaurants in het Nautisch Kwartier, allen op loop- of fietsafstand.

Een royale zonnige tuin op het zuiden, fraai aangelegd met kleine oude klinkertjes en meerdere terrassen, voorzien van een grote garage met een royale oprit voor 2 auto’s maken het plaatje compleet.

De belangrijkste kenmerken:

Woonoppervlakte 248 m2

Perceelgrootte 401 m2

Prachtige op maat gemaakte keuken v.v. hardstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur (Borretti en Miele) met groot eiland en aansluitend de eetkamer

Sfeervolle woonkamer met houtkachel

Riante werkkamer met op maat gemaakte kastenwand

Vierde kamer op de begane grond in gebruik als gym

Gehele begane grond vloer is v.v. getrommelde marmeren tegels met vloerverwarming

4 Slaapkamers, kleedkamer en 3 badkamers

Volledig geïsoleerde woning

barbara-meurs-logo