Stijlvolle dertigerjaren hoekvilla

Indicatieprijs € 995.000,- k.k. | Handellaan 21, Naarden

  • Handellaan-21-1
  • Handellaan-21-2
  • Handellaan-21-3
  • Handellaan-21-4

Het rustige Componistenkwartier ligt net buiten Naarden-Vesting en wordt gekenmerkt door veel groen, waterpartijen en vrijstaande en twee/drie onder een kap of geschakelde villa’s. Terwijl de basisscholen, sportclubs voor tennis, hockey, voetbal, rugby, fitness, het zwembad en een rijtje winkels voor de dagelijkse boodschappen slechts op enkele minuten lopen of fietsen liggen! Het NS station Naarden-Bussum en enkele gerenommeerde middelbare scholen liggen op ca. 10 fietsminuten. De uitvalswegen naar de A1 liggen op 2 autominuten.

Indeling Entree, vestibule met glas in lood deur en garderobe. Hal met toegang tot de kelder en toilet. Sfeervolle en lichte L-vormige woonkamer met open haard, fraaie erker aan de voorzijde en leuke werk- / speelhoek met deur naar de voortuin. Vanuit de eetkamer bieden openslaande deuren toegang tot het zonnige terras gelegen op het zuidwesten. De half open keuken beschikt over diverse apparatuur en biedt eveneens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met inbouwkast, twee royale slaapkamers waarvan één met vaste kast. Derde kleinere slaapkamer met toegang tot het balkon (zuidwest). De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet.

Tweede verdieping: Bereikbaar middels een vaste trap. Vierde ruime slaapkamer (thans in gebruik als sportruimte) met bergruimte en vijfde kleinere slaap-/werkkamer eveneens met bergruimte. Separate wasruimte met wastafel. Achter een vaste kast bevindt zich de CV-installatie. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

De sfeervolle tuin is in 2009 prachtig onder architectuur aangelegd. De tuin is voorzien van een heerlijke jacuzzi en heeft meerdere terrassen en niveaus, waardoor je op elk moment van de dag in de zon of beschut kunt zitten. Er is een oprit voor meerdere auto’s, een carport en een vrijstaande stenen garage.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur en Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

voorma walch logo