De toplocatie van het Gooi

€ 2.350.000,- k.k. | Grintbank 20, Laren

  • Grintbank-20-1
  • Grintbank-20-2
  • Grintbank-20-3
  • Grintbank-20-4
  • Grintbank-20-5
  • Grintbank-20-6
  • Grintbank-20-7
  • Grintbank-20-8

Met panoramisch uitzicht over de Westerheide (GNR)

Unieke bouwkavel van 2500 m² met bebouwingsmogelijkheden van 500 (!) m² voor de realisatie van een zeer riante nieuwbouwvilla. Zelden komt een grootte aan te bouwen villa of landhuis op een dergelijke droomlocatie voorbij. De kavel ligt direct aan de grootste en rustigste heide van het Gooi, met de A1 op slechts enkele autominuten verwijderd, maar buiten gehoorafstand. Het mooie centrum van Laren is in vijf minuten en het centrum van
Amsterdam binnen slechts twintig minuten bereikbaar.

De Grintbank is een rustieke bomenlaan, die uitmondt op de hei met aan weerszijden een grote verscheidenheid aan fraaie villa’s. Aan het einde van de Grintbank draait u uw prive-oprijlaan op, langs de Westerheide en bosrand, alvorens u bij uw villa arriveert. Daarbij kunt u worden gadegeslagen door Schotse Hooglanders, die vaak een rustplaats vinden op de ‘kleine heide’, langs de bosrand gelegen direct naast de kavel. Ook zijn er regelmatig reeën langs de kavel te observeren, die even de luwte van de bosrand opzoeken.

Maar dit object is niet alleen een droomlocatie voor liefhebbers van natuur, rust en ruimte – ook paardenliefhebbers worden op hun wenken bediend. Vanaf het terrein kunnen de mooiste buitenritten worden gemaakt en de ‘Larense Manege’ bevindt zich op zeer korte afstand. De locatie biedt maximale privacy, rust en romantiek, maar is niet afgelegen. Het is een unieke plek met veel sociale activiteiten in de buurt en alles wat het Gooi aan vertier, horeca en het zeer ruime winkelaanbod heeft te bieden onder handbereik.

Aan weerszijden van de kavel heeft u een prachtig en weids uitzicht over het uitgestrekte heidegebied en u woont daarbij aan uw eigen ‘kleine heide’, waar stilte overheerst en maar zelden passanten komen. De kavel is bescheiden afgerasterd door het Goois Natuur Reservaat (GNR), maar uw eigen afrastering oprichten is uiteraard mogelijk.

Superlatieven schieten tekort om deze zeldzame kans te omschrijven! Na amovering van de bestaande opstallen kunt u kunt hier uw droomvilla bouwen met een bewoonbaar oppervlak van ca. 1200 m² en inhoud van ca. 2700 m³. Goothoogte max. 4 meter en nokhoogte max. 9 meter. Realisatie bijgebouw ( b.v. voor garage, paardenstal, guesthouse/kantoor) van ca. 60m2/90 m³. Eigen bron is aanwezig, incl. complete beregeningsinstallatie die de gehele kavel bestrijkt. Nieuwe bebouwing kan hierop worden aangesloten.

Bel voor meer informatie of een bezichtiging:

020-2440004 | 06-18998225 of bezoek de

website www.droomkavel.com