Charmante villa “De Dwarslatte”

Indicatieprijs € 1.495.000,- k.k. | Godelindeweg 20, Naarden

  • Godelindeweg-20-1
  • Godelindeweg-20-2
  • Godelindeweg-20-3
  • Godelindeweg-20-4

Vrijstaand, Dudok, Privacy, Levensloopbestendig, 2 flinke werkkamers,
2 garages, Rembrandtkwartier, Rijksmonument……..

Wij bieden u deze prachtige villa “De Dwarslatte” aan met al deze ingrediënten, en nog meer!! Deze charmante woning is zeer goed onderhouden en in 2004 onder architectuur vergroot en volledig gerenoveerd. Naast de 3 slaapkamers bevinden zich in deze woning nog 2 badkamers, een gezellige woonkeuken, een grote woonkamer met open haard en 2 flinke werkkamers.

De tuin is zeer verzorgd en in 2013 aangelegd. Het hoofdhuis ligt op het zuiden en rondom zijn er diverse terrassen aanwezig. Achter in de tuin bevindt zich een loggia van ca. 27 m2 met een lounge- en eetgedeelte en een gashaard. Zeer beschut, achter een hoge haag van bamboe staat de jacuzzi. Heerlijk om daar in de avond gebruik van te maken!!! En last but not least is de dubbele garage van ca. 43 m2, geschikt voor twee auto’s maar deze ruimte kan ook eenvoudig verbouwd worden tot atelier/kantoor aan huis/fitness-ruimte.

Indeling Via de entree (met garderobekast) en de gang komt u in de ruime woonkamer van ca 43 m2 met Italiaans marmeren schouw en openslaande deuren naar de zijtuin. Verder bevinden zich op deze woonlaag nog twee flinke werkkamers, een waskamer, een grote slaapkamer (met inbouwkasten) met openslaande deuren naar de achtertuin en een luxe badkamer. Aan de achterzijde van de woning vindt u de ruime woonkeuken, met diverse inbouwapparatuur en een Boretti fornuis. Via de dubbele openslaande deuren kunt u naar de achtertuin (zuid) en genieten in alle rust door de privacy.

Op de eerste verdieping komt u via een ruim en licht trappenhuis op de overloop. Deze geeft toegang tot de wc, de badkamer en twee zeer ruime slaapkamers (één daarvan heeft een speelhoek/slaapnis) en een bergzolder.

“De Dwarslatte” is een prachtige villa, gelegen in de nabijheid van een treinstation, winkels en sportvelden.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Hanke van Wijk, Kandidaat Register Makelaar Taxateur.

voorma walch logo