Skip to content

Charmante 30-er jaren gezinsvilla

Indicatieprijs € 1.795.000,- k.k. | Fransepad 21, Blaricum

Aan een prachtige groene brede laan te midden van landhuizen, villa’s en boerderijen ligt deze charmante vrijstaande 30-er jaren gezinsvilla met garage, carport, veranda en zonnige vrije en besloten tuin. Dit alles is gelegen op een mooi perceel van 1.350 m².

De indeling is als volgt: Entree, hal, garderobe en toilet. De living biedt openslaande deuren naar de verwarmde veranda en uitzicht op de prachtige besloten achtertuin. De heerlijk lichte serrekamer is in gebruik als eetkamer en heeft eveneens openslaande deuren naar de tuin. Separate werkkamer met inbouwkasten en toegang tot de kelder. De half open eetkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend de bijkeuken met kitchenette, opstelling wasmachine en droger en CV installatie. Hier is een aparte entree met toegang naar een bovengelegen ruime slaapkamer met dakkapel. In de bijkeuken bevindt zich tevens een douche, wastafel en toilet. Deze slaapkamer, badkamer en bijkeuken zijn dus ook ideaal voor een aupair of als gastenverblijf.

Vanuit de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Eerste slaapkamer met dakkapel, berging en vaste kast. Tweede ruime slaapkamer met vaste kast en dakkapel. Derde ruime slaapkamer met dakkapel en trap naar vierde zolderslaapkamer met berging en dakkapel. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, douche, ruim ligbad en toilet. Rondom de woning ligt de prachtige tuin met mooi grasgazon. De royale veranda is voorzien van heaters.

Bijzondere kenmerken:

Heerlijk ruime verwarmde veranda

4 ruime slaapkamers en 5e zolder(slaap)kamer met dakkapel

Separaat gelegen slaapkamer met badkamer 

en kitchenette (ideaal als gastenverblijf)

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen Joost V.M. Wester, Register Makelaar Taxateur en/of Kathelijne Vos, Kandidaat Register Makelaar Taxateur. Nog beter is om uw eigen NVM makelaar mee te nemen.

VW-logo-2022