Skip to content

Een villa waar u de dozen zo kunt uitpakken

Enghlaan 3, Blaricum

Royale vrijstaande rietgedekte villa van wereldklasse op ruim 1.300 m² met 4 slaapkamers, fantastisch terras en vrijstaande garage, gelegen in de ‘Gouden Driehoek’.

Gelegen op een ruim perceel met volwassen begroeiing ligt deze royale villa. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de warme hal, met een overvloed aan natuurlijk licht. Als u door de dubbele deuren de woonkamer inloopt ontvouwt zich een prachtig panoramisch uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin en het ruime overdekte terras aan de linkerzijde van de villa. Een intieme zithoek en royale woonkeuken met alom aanwezige inbouwapparatuur maken het thuisgevoel compleet.

Op de eerste etage kunt u tot rust komen in de prachtige hoofdslaapkamer voorzien van maatwerk inbouwkasten en de zeer ruim opgezette en fraai ontworpen en-suite badkamer. Op de eerste etage treft u tevens een separaat watercloset aan en een ruime tweede slaapkamer voorzien van en-suite badkamer.

Het souterrain kent een hal met zeer ruime wasruimte en meerdere inbouwkasten, separaat watercloset en een prachtige studeerkamer met veel daglicht. Tevens zijn hier twee ruime slaap-/logeerkamers gerealiseerd, waarvan een met en-suite badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel en de ander voorzien van sauna en toegang tot een verzonken terras met buiten douche..

De tuin is een waar paradijs met een geweldig overdekt terras, voorzien van een prachtig lichtplan en heaters.

Kortom, in deze villa woont u niet, hier leeft u!

Voor nadere informatie neemt u contact op met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur, lid NVM/Fiabci of Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo