Sfeervol wonen op loopafstand van strand

Vraagprijs € 1.165.000,- k.k. | Eikenlaan 7, Muiderberg

  • Eikenlaan-7-1
  • Eikenlaan-7-2
  • Eikenlaan-7-3
  • Eikenlaan-7-4

Aan de mooiste en één van de oudste lanen van Muiderberg ligt dit geheel gerenoveerde en uitgebouwde moderne vrijstaande gezinshuis met een heerlijke zonnige tuin en een oprit voor minimaal twee auto’s afgesloten met een elektrisch hek. Het huis, alsook de tuin zijn in 2015 /2016 volledig gerenoveerd en het huis in stijl uitgebouwd. Het ademt een warme weldadige sfeer uit. Het hoge afwerkingsniveau met robuuste vloeren, een zeer royale, professionele, woonkeuken, de aparte kinder/ t.v.-kamer en zonnige uitgebouwde living omarmen je zodra je binnen bent. Het huis biedt meer ruimte dan de buitenkant doet vermoeden.

Meer informatie over indeling en de diverse (uitbreidings)mogelijkheden vindt u op onze website.

De omgeving:

Het sfeervolle karakteristieke dorp Muiderberg, net onder de rook van Amsterdam en op fietsafstand van Naarden en Bussum, heeft naast alle elementen van een dorp, het strand en de prachtplek bij strandtent “de Zeemeeuw”, met alle mogelijkheden voor diverse watersporten voor jong en oud.

Muiderberg ligt centraal gelegen voor zowel Amsterdam, Almere en Utrecht; op 5 minuten rijden van Amsterdam-Zuid Oost en binnen 15 autominuten van Amsterdam-Centrum. Met de vernieuwde indeling A6/A1 is het fileleed verdwenen en ligt Muiderberg zeer gunstig ten opzichte van OV en uitvalswegen richting Amsterdam, Almere en Utrecht.

Woonoppervlak: 172 m2
Perceeloppervlak: 685 m2
Inhoud: 600 m3
Veel originele stijlkenmerken nog aanwezig
Volledig geïsoleerd, en energielabel A
Beveiligingsinstallatie
Alle leidingen zijn volledig vervangen

schuyff-kempers-logo