Landhuis ‘Goed Goylant’

Indicatieprijs € 2.975.000,- k.k. | Eemnesserweg 39, Blaricum

  • Eemnesserweg-39-1
  • Eemnesserweg-39-2
  • Eemnesserweg-39-3
  • Eemnesserweg-39-4
  • Eemnesserweg-39-5
  • Eemnesserweg-39-6
  • Eemnesserweg-39-7
  • Eemnesserweg-39-8

“Aansprekend voor wie toegang krijgt, doch ingetogen vanaf de buitenkant waarbij het huis en de omliggende grond in balans voelt.”

In Blaricum, tussen de Eemnesserweg en de Goyergracht, verscholen achter een vriendelijke toegangspoort, ligt exclusief en rustig gelegen, op loopafstand van het natuurgebied ‘Bosje van Six’ en Goois Natuurreservaat Mauvezand, dit zeer royale landhuis ‘Goed Goylant’. De door Buro Robert Broekema omgetoverde onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin heeft een authentieke gravel tennisbaan.

‘Goed Goylant’ behelst een perceel groot van 9.036 m² met daarop het vrijstaande woonhuis, de vrijstaande vroegere paardenstallen (thans wellness/kantoor), een prieeltje, tuinhuisje, tennisbaan en vijver.

INDELING landhuis ‘Goed Goylant’:

Begane grond (circa 280 m²):

Voorportaal, entree en gasten-wc.

Centrale hal met toegang tot trap naar bovenverdieping en woongedeelte begane grond en doorloop naar garderobe- en schoenenkamer, 2e wc, bijkeuken en zij-entree buitendeur.

Winterhoek/study met hout gestookte kachel, tv/kinderkamer, zitruimte met gashaard, eetruimte (eettafel voor 10 personen) en de woonkeuken.

Woonkeuken, met keramische kookplaat, Quooker, stoomoven, oven, koelkast, vriezer en afwasmachine. Werkeiland met zwevende bar. Houten loungebank en een computer werkplek van waaruit het centrale B&O systeem van muziek wordt voorzien.

Bijkeuken met de 2e koel/vries combinatie, 2e afwasmachine, aanrechtblok met rvs droogrek en spoelbak en een aparte losse lage emmer-spoelbak. In een kast zijn 2 was- en 2 droogmachines weggewerkt en aan de andere zijde is een kastenwand waar 4 kasten voor kinder sportspullen en schoonmaakartikelen geïntegreerd zijn.

De entree, centrale hal en (bij)-keuken vloer is van Davoser steen en in de overige ruimtes inclusief de 1e etage, ligt dubbelgerookt eiken stroken parket.

1e verdieping (circa 180 m²):

Brede overloop met 7 deuren die toegang geven tot:

1 Master Bedroom: Zeer grote slaapkamer met zicht tot aan de nok van het huis. Vintage B&O installatie en vrijstaand meubel met champagnebar en espressomachine. Ruimte voor romantisch zitje en toegang tot balkon met openslaande deuren. Linnenkast met houten staldeuren en een badkamer met retro Lefroy Brooks Ltd sanitair en vloerverwarming.

2 2e slaapkamer met ingebouwde bedstee.

3 3e slaapkamer met 2x ingebouwde bedstee (drie slaapplekken) en tevens 3 inbouwkasten met houten deuren.

4 Inkoopkast en toegang tot zolderkamer.

5 Doucheruimte met Lefroy Brooks Ltd sanitair.

6 Separaat toilet met Lefroy Brooks Ltd sanitair.

7 Installatie-ruimte en opslag.

Zolder (circa 40 m²):

Thans in gebruik als 4e slaapkamer.

Kelder (circa 30 m²):

Bereikbaar via tv/kinderkamer met opslag gedeelte en wijnkelder.

Stallen/Gastenverblijf (circa 50 m²):

Aparte cv installatie, sauna en separate stoomcabine. Vloerverwarming, wc en douche en met middels losse trap bereikbare vide.

voorma walch logo