Prachtig landhuis op royaal perceel

Vraagprijs € 4.975.000,- k.k. | Eemnesserweg 36, Blaricum

  • Eemnesserweg-36-1
  • Eemnesserweg-36-2
  • Eemnesserweg-36-3
  • Eemnesserweg-36-4

Mooi gesitueerd op royaal perceel van circa 7.000 m2 ligt aan de rand van het authentieke Blaricum, omringd door veel natuur, de schitterende
Villa ‘Zonnenhoef’.

Dit prachtige, sfeervolle landhuis, is in 1900 onder architectuur gebouwd in Engelse stijl met aan Art Nouveau ontleende elementen. 

De woning met 582 m2 woonoppervlak wordt met zorg en toewijding bewoond en is uitstekend onderhouden. Authentieke details zijn bewaard
gebleven en deze zorgen mede voor de bijzonder sfeer.

De mooie landschapstuin welke de woning omringt is schitterend aangelegd en biedt rust en privacy. 

Indeling Begane grond: entree, hal met garderobe en hardstenen plavuizen vloer en trap naar eerste verdieping. Zit-/eetkamer met parket en open haard en toegang tot terras. Tussenhal, woonkamer met eiken vloer en gebrandschilderd eiken plafond overlopend in een lichte serre met plavuizen vloer en toegang tot terras. Werkkamer, toilet, ruime gezellige woonkeuken, grote bijkeuken en aparte badkamer, 2 kelders. Tweede entree met hal voorzien van hardstenen plavuizen vloer, toilet, moderne woonkeuken met dubbele deuren naar woonkamer met parketvloer en haard en toegang tot tuin, vanuit de hal is een trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping: vier slaapkamers waarvan één met balkon en airco en twee badkamers. Via vaste trap is ruime zolder bereikbaar.

Bijgebouwen: de bijgebouwen zijn door English Heritage in sfeervolle stijl opgetrokken en passen naadloos in het landschap.

Logo-JSR-Buijs