Skip to content

Luxe woonboerderij in centrum Laren

Prijs op aanvraag | Eemnesserweg 31, Laren

Luxe, sfeer, stijl en vrijheid; slechts een greep uit de kenmerken die deze vrijstaande, rietgedekte villa tot een buitenkans maken. Het is niet overdreven te zeggen dat sinds de renovatie enkel superlatieven van toepassing zijn. De mooiste afwerking, de meest hoogwaardige materialen, het hoogste niveau van comfort en de beste beveiliging; aan werkelijk alles is gedacht. Op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing kunt u denken aan zaken als triple A-beglazing, volledige isolatie en natuurlijk zonnecollectoren. 

Wanneer u via één van de elektrische toegangspoorten het erf betreedt, springt niet alleen de in concoursconditie verkerende villa in het oog. Ook de fantastische tuin, overdekte veranda en ruime garage trekken de aandacht. En wat te denken van de hotspring en het verwarmde zwembad, compleet met overdekte loungehoek? 

Binnen in de woning zijn het zaken als een drie meter brede haard en een waanzinnig aquarium die tot de verbeelding spreken. Het aquarium herbergt maar liefst vierhonderd bijzondere vissen en blauwe kreeften. 

Vanzelfsprekend zijn vloeren, wanden en in-bouwmeubilair afgewerkt met materialen uit het topsegment. Aan elk detail is aandacht besteed, wat maakt dat het geheel luxe en sfeer ademt. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed kantoor Laren.

Web
Citroen Bouwgroep logo