Klassiek herenhuis met vrij uitzicht

Indicatieprijs € 1.495.000,- k.k. | Dr. Kuyperlaan 12, Huizen

  • Dr-Kuyperlaan 12-1
  • Dr-Kuyperlaan 12-2
  • Dr-Kuyperlaan 12-3
  • Dr-Kuyperlaan 12-4

Op een bijzonder mooie locatie met vrij uitzicht over natuurgebied, ligt dit zeer royale stijlvolle en klassieke herenhuis met dubbele garage en souterrain! Zo maar enkele kenmerken van deze schitterende woning.

De woning is van alle gemakken voorzien, zeer luxe uitgevoerd en met hoogwaardige kwaliteit afgewerkt, bijgehouden en bewoond. Door de vele ruimte in de woning, de royale dubbele garage en de werkkamer op de begane grond is er de mogelijkheid om thuis te werken

De tuin is fraai aangelegd en goed onderhouden met diverse terrassen, bloemperken, sierstraatwerk en een vijver met fontein. De oprit is royaal en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Zowel in voor als achtertuin is een sproei installatie aanwezig.

De ligging is prachtig, zoals al vermeld heeft u alle privacy en kijkt u weids weg. Ondanks deze vrije en mooie ligging bent u wel snel in het “Oude dorp” met alle voorzieningen.

De woning is met zorg gebouwd en dat is te zien aan alle details, roedeverdeling in de ramen, houten binnendeuren met binnendeurkozijnen en een stijlvolle trappartij in de welkomsthal.

Bouwjaar 2001

Volledig geïsoleerd.

Kelder en begane grond voorzien van vloerverwarming

Plavuizen in de kelder en een natuurstenen vloer op de begane grond

Elektrisch bedienbare markiezen

Houten luiken (boven van binnenuit bedienbaar)

Automatische lichtinstallatie (binnen en buiten)

Ramen met roedeverdeling

Vloeren, muren en wanden zijn allen hoogwaardig en tijdloos afgewerkt.

Alle lichtschakelaars zijn voorzien van dimmers

Stofzuigerinstallatie door het hele huis

Sproei installatie

voorma walch logo