Ideale gezinsvilla op 3.298 m²

Indicatieprijs € 1.995.000,- k.k. | Derkinderenlaan 18, Laren

  • Derkinderlaan-18-1
  • Derkinderlaan-18-2
  • Derkinderlaan-18-3
  • Derkinderlaan-18-4

Deze vrijstaande en goed onderhouden familie-villa met dubbele garage is gelegen op een royaal perceel van ca. 3.298 m², in een oase van rust midden in “The Gardens of Amsterdam”. De villa, ontworpen door Hans van Egmond Architecten, is bereikbaar via een mooie oprijlaan. Rondom het huis is het heerlijk genieten in de mooi verzorgde tuin en op de diverse zonnige terrassen. De villa is gebouwd in 1986 en in 1998 heeft er nog een flinke verbouwing plaatsgevonden, waarbij aan de achterzijde een mooie leefkeuken is gecreëerd.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, toilet en een ruime hal die toegang geeft tot de diverse vertrekken, zoals de eetkamer, aansluitend de woonkamer met openhaard en aansluitend de study/werkkamer. Een ruime ouderslaapkamer met veel inbouwkasten en een eigen badkamer met vloerverwarming en v.v. ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en separaat 2e toilet. Grote en zonnige woon/eetkeuken v.v. diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming. In de hal bevindt zich de toegang tot de ruime kelder met aparte wijnkelder.

1e verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers, Apart toilet, een 1e badkamer met wastafel en ligbad en een 2e badkamer v.v. douche en wastafel. Er is nog een 4e royale kamer, welke nu in gebruik is als c.v.- en bergruimte. Boven deze 4e kamer bevindt zich nog een bergvliering.

Een ideaal familiehuis met tevens prima mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis. Voor een goede indruk van de villa verwijzen wij u naar de bijgevoegde indelingstekeningen, alsmede de technische details. Uiteraard zijn er zeer goede mogelijkheden om de huidige indeling naar uw wensen aan te passen.

voorma walch logo