Wonen in Larense stijl

€ 839.000,- tot € 1.089.000,- v.o.n. | De Houtzagerij, Laren

  • De-Houtzagerij-1
  • De-Houtzagerij-2
  • De-Houtzagerij-3
  • De-Houtzagerij-4

Nog enkele bouwnummers vrij, vraag de betrokken makelaars naar de beschikbaarheid. Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn leven: zo dicht bij het Larense dorpshart, met haar vele winkels, horeca en andere gezellige dorpsactiviteiten en toch in een groene en rustige omgeving, kan met recht uniek genoemd worden. Onderstaand worden drie van deze prachtige woningen uitgelicht. Kijk op de website van De Houtzagerij voor meer informatie: www.dehoutzagerij-laren.nl

Bouwnummer 9 (Vrijstaand)

Deze moderne vrijstaande woning is helemaal van hout en doet misschien nog wel het meest denken aan de houtzagerij die hier ooit stond. In deze woning kunt u al uw woonwensen werkelijkheid laten worden.

Woonopp.: ca. 173 m²

Kavelopp.: ca. 312 m²

Bouwnummer 13 (Helft van dubbel)

De grote raampartijen aan de achterzijde van deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning betrekken de tuin als het ware bij de woonkamer. Hier kunt u op lange zomerdagen eindeloos wegdromen.

Woonopp.: ca. 140 m²

Kavelopp.: ca. 300 m²

Bouwnummer 18 (Helft van dubbel)

De donkere kap, de dakoverstekken en kozijnen geven de woning een stoer uiterlijk. De begane grond is lekker ruim. De keuken is aan de straatzijde, de woonkamer aan de tuinzijde heeft openslaande deuren.

Woonopp.: ca. 148 m²

Kavelopp.: ca. 250 m²

 

saegaert-logo
beumer-logo