Skip to content

 Op zeer gewilde locatie in het centrum

Indicatieprijs € 1.195.000,- k.k. | Houtzagerij 14, bwnr 12, Laren

Op één van de meest gewilde locaties in het centrum Laren is deze nieuwgebouwde vrijstaande rietgedekte villa gelegen. De villa is royaal met een woonoppervlak van circa 190 m². De mooie naturel behandelde houten kozijnen en gevelelementen geven de villa een prachtige unieke uitstraling. De vele raampartijen rondom de woning zorgen voor een heerlijke lichtinval op elke verdieping. Omdat de woning casco wordt opgeleverd kunt u de woning geheel naar eigen smaak en wens inrichten.

De villa is gerealiseerd op het voormalige historische terrein van de Houtzagerij in Laren en maakt onderdeel uit van een kleinschalig nieuwplan met 36 woningen die ieder een eigen karakter hebben maar toch een eenheid vormen op deze prachtige locatie.

Indeling

Entree, hal, toilet en meterkast. De woning heeft een royale woonkeuken
aan de voorzijde. De eveneens ruime en lichte woonkamer heeft open-
slaande deuren naar de tuin, een inpandige berging en de mogelijkheid voor een open haard (hout).

Eerste verdieping: overloop en drie royale slaapkamers. Ruime badkamer. Separate wasruimte/tweede badkamer en separaat toilet.

Tweede verdieping: een extra ruimte voor bijvoorbeeld vierde slaapkamer. Bergruimte met stookruimte en aansluiting voor wasmachine en droger.

De achtertuin is zeer gunstig gelegen op het zuid-westen. De aangebouwde berging is ideaal voor fietsen en tuinspullen.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Guido E. Mundt, Register Makelaar Register Taxateur.

voorma walch logo