Skip to content

Prachtige villa met adembenemend zeezicht

Vraagprijs $ 1.695.000,- k.k. | Crown West 253, Sabadeco

Een prachtige villa, instap klaar, met een adembenemend permanent en onbelemmerd panoramisch zeezicht!

Uniek gelegen op de heuvel van Crown West in de zeer gewilde wijk Sabadeco van Bonaire. In dit klassiek moderne huis is veel aandacht besteed aan de details welke worden gecombineerd met de beste afwerking waardoor zowel structuur als ontwerp tijdloos zijn. 

Als u het huis binnenkomt wordt u, vanuit de open woonkamer en keuken, onmiddellijk begroet door het verbazingwekkende uitzicht op zee. De stijlvolle en strakke keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur uit Nederland. De opbergruimten zijn voorzien van ‘soft close’ deuren en lades.

Deze villa is zo slim gebouwd dat, door maximaal gebruik te maken van de wind en het uitzicht op zee, er uit beide het meeste voordeel is gehaald. Elke (slaap)kamer in het huis heeft toegang tot de ruime porch en het zeezicht. Alle ramen en deuren zijn van de hoogste kwaliteit hardhout. De shutter ramen kunnen open worden gelaten om de verkoelende passaatwinden door het huis te laten waaien of worden gesloten bij gebruik van de air-conditioning. Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer en ruime inloopkasten.

Aan de hele achterkant van het huis zit een groot overdekt terras met voldoende ruimte om te dineren, voor entertainment en ontspanning, en het beschikt over een fijn zonneterras. Prachtig betegeld in natuurlijk koraalsteen, leidt het terras naar het heerlijk verkoelende zwembad met uniek randloos ontwerp.

Een grote trap leidt naar de uitgestrekte tuin met aan 3 zijden een traditionele cactushaag en een verscheidenheid aan planten en struiken. 

Deze villa wordt u volledig gemeubileerd aan-geboden en is instap klaar.

CHB