Skip to content

Tropische villa op paradijselijk Bonaire

Vraagprijs $ 1.795.000,- k.k. | Crown Terrace 19, Sabadeco

Kom tot rust, relax en geniet van alle luxe en comfort op paradijselijk Bonaire. Deze tropische villa is gelegen in een moderne en nette woonwijk en geniet een wijds uitzicht over de Caribische Zee.

De villa biedt u 3 royale slaapkamers en 3 badkamers. De sfeervolle en prachtig ingerichte woonkamer en de gastronomische keuken staan geheel tot uw beschikking. De mastersuite, met walk in closet voor ‘hem en haar’ en een en-suite badkamer, royaal van afmeting en van alle gemakken voorzien, heeft tevens een deur naar de heerlijke veranda met zwembad en buitendouche. 

Wakker worden en met een heerlijk kopje koffie de dag beginnen aan de rand van dit zwembad, met alleen het geluid van de tropische vogels en het ruisen van de wind door de palmen? Crown Terrace 19, biedt u deze mogelijkheid.

Een dubbel kantoor, waar het ideaal is om alle zakelijke aangelegenheden plaats te laten vinden, maakt de combinatie wonen en werken perfect. De grote garage is opgedeeld in een parkeerruimte voor meerdere voertuigen en een volledige fitnessruimte. Het compleet ingerichte gasten-verblijf met keuken en eigen terras, maakt dit plaatje meer dan compleet.

Perfect gesitueerd ten opzichte van de wind en voorzien van hoge plafonds, is deze tropische villa elk moment van de dag heerlijk koel en aangenaam.  

Kortom, een unieke villa gelegen op een toplocatie, uw kans om iedere dag optimaal te genieten van luxe en comfort in een droomomgeving.

CHB