Royale helft van dubbele villa op toplocatie

Vraagprijs € 975.000,- k.k. | Celebeslaan 21, Hilversum

  • Celebeslaan-21-1
  • Celebeslaan-21-2
  • Celebeslaan-21-3
  • Celebeslaan-21-4

In de geliefde villawijk “het Raadhuiskwartier”, gelegen op loopafstand van het centrum van Hilversum en op 5 minuten lopen van het Centraal station NS, ligt deze royale helft van een dubbele villa met ca. 184 m2 woonoppervlakte. De woning is in 1926 gebouwd op een ruim perceel van 764 m2. De zonnige achtertuin (zuiden) is maar liefst 43 meter diep en hierop treft u een vrijstaande en uitgebouwde stenen garage aan en in de achterste knik van het perceel een vrijstaande, verscholen houten berging. In de straat is het vrij parkeren, maar op de oprit naast de woning is plaats voor meerdere auto’s.

De woning zelf beschikt onder andere over een diepe woonkamer met gashaard en in visgraat gelegde houten parketvloer, een uitgebouwde woonkeuken voorzien van diverse apparatuur, een provisiekelder met c.v.-installatie, 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woning bevindt zich in een nette staat van onderhoud. 

“Het Raadhuiskwartier” is een royale villawijk ge-legen binnen het beschermde stads/dorpsgezicht “het Noordwestelijk Villagebied” dat van algemeen belang is vanwege de bijzondere cultuur- en architectuurhistorische, landschappelijke en steden-bouwkundige waarden. Het gebied bestaat uit een aaneenschakeling van karakteristieke 19de- en vroeg 20-ste eeuwse villaparken en wijken, ieder met hun eigen specifieke kenmerken in aanleg en bebouwing, waarvan een aantal door gerenommeerde land-schapsarchitecten is ontworpen. 

Logo-JSR-Buijs