Skip to content

TURN KEY 159 m2 wonen op unieke locatie

Prijs op aanvraag | Brink 5, Laren

Midden in het hart van het prachtige kunstenaarsdorp Laren vindt u deze gerenoveerde en perfect afgewerkte twee onder een kap. Momenteel zijn de renovatiewerkzaamheden door de huidige eigenaar nog volop bezig en inspraak is nog mogelijk. U kijkt op de bekende vijver met de grote fontein.

Deze villa biedt een authentieke aanblik. Bij aankomst valt uw oog direct op de vele raampartijen met fraaie luiken en vensters met roeden uit de twintiger jaren. Het zwarte pannendak met lieflijke dakkappellen draagt tevens bij aan deze uitstraling. Ook aan de binnenzijde ademt het geheel sfeer. Bij de hoogwaardige afwerking is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en een visgraatmotief, marmer en donker hout, met details in glas en staal. Het huis is volledig geïsoleerd en in de slaapkamers zijn airco’s geïnstalleerd, zodat u zomer en winter geniet van een prettig leefklimaat.

Het geheel biedt ruimte aan een living met haard, een zeer complete moderne open keuken, twee slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime overloop met eigen werkplek, alsmede een derde slaapvertrek onder de balken op de zolderetage. Elke slaapetage is uitgerust met een eigen badkamer evenals een separaat toilet. Hierdoor heeft u veel privacy, ook wanneer elk vertrek wordt bewoond. Tevens komt er een eigen parkeervoorziening met elektrisch oplaadpunt.

De Brink in Laren behoeft nauwelijks introductie. U woont in het hart van het centrum, uitkijkend over een groen park en op wandelafstand van alle luxe die Laren te bieden heeft. Winkels, het Singer Museum en horecavoorzieningen zijn binnen handbereik, evenals een kinderopvang, scholen en sportvoorzieningen. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed kantoor Laren.

Web
Citroen Bouwgroep logo