Skip to content

5-kamer maisonnette op sublieme locatie

Indicatieprijs € 1.495.000,- k.k. | Brink 20A, Laren

Op werkelijk sublieme locatie met een fantastisch uitzicht over de Brink een totaal gerenoveerde 5-kamer maisonnette met grote eetkeuken en een riant dakterras van ca. 47,2 m², waarvan een deel overdekt is. 

Indeling: Via een lift aan de zijkant van de woning en een klein terras, komt u op de eerste woonlaag terecht, waar zich de entree bevindt.De centrale hal geeft toegang tot een ruime woonkamer van 45 m². Grenzend aan deze kamer bevindt zich nog een TV-kamer van ruim 14 m².Via de hal komt u in de zeer lichte masterbedroom; hieraan grenzend ligt de ruime badkamer en eveneens een riante inloop kledingkamer.

Verder lopende door de lange gang komt u in de royale, luxe eetkeuken terecht, voorzien van diverse inbouwapparatuur en veel bergruimte. 

Aan de achterzijde van de keuken bevindt zich de toegang tot het dakterras. Het eerste stuk is overdekt; daarna is er nog zeker 40 m² waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

Het dakterras geeft ook toegang tot de wenteltrap die, op de begane grond, wordt afgesloten door afsluitbare sierlijk hek.

De tweede woonlaag is in tweeën gedeeld. Het voorste gedeelte is bereikbaar via de trap in de hal. Deze geeft u toegang tot de vide met de bibliotheek en een ruime werkhoek. Verder bevindt zich in dit gedeelte nog een ruime was-/strijkkamer met wasmachine- en droger aansluiting.

Het achterste gedeelte is bereikbaar via een trap in de gang. Bovengekomen vindt u daar een extra slaapkamer met een luxe badkamer. 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, RM-RT en Bart Lammerts.

voorma walch logo