Skip to content

Beeldbepalende villa met atelier in centrum

Indicatieprijs € 3.350.000,- k.k. | Brink 19, Laren

‘Residentieel woongenot’ op ruim 360 m² met 12 kamers en talloze indelingsmogelijkheden.

Een groene oase van rust op een kavel van ruim 2.000 m² midden in het centrum van het bruisend Laren. Hier staan een beeldbepalende villa (in 1900 in Victoriaanse stijl gebouwd) en een 120 m² groot atelier/bedrijfsruimte. Aan de westkant van de villa is een paardenstal gebouwd met 2 paardenboxen. Achter de villa ligt de geheel besloten parktuin met uitzicht op de Sint Jansbasiliek van Laren. De zwemvijver is door zijn vorm en de fontein net even meer dan een zwembad. Verreweg het grootste deel van de tuin ligt ten zuiden van de villa, omgeven door hoog groen en dichte hagen die voor optimale privacy zorgen. Het atelier met vide is een prachtig contrasterend, modern transparant paviljoen met enorme hoge openslaande deuren, verscholen tussen de bomen en vrijwel onzichtbaar door de geheel glazen gevel waarin de omgeving wordt weerspiegeld.

De villa is gesitueerd op de hoek van de Brink en de Kerklaan, direct grenzend aan het park met zijn fraaie oude bomen en vijver de ‘Coeswaarde’. De Brink is het hart – en de ontmoetingsplaats – van het dorp en de perfecte locatie, dichtbij alles wat Laren aan culturele voorzieningen, winkels en horeca te bieden heeft. Ook Singer Laren met het museum en het nieuwe theater ligt niet veel verder. In het rijke groen van de omgeving is het heerlijk wandelen, joggen, paardrijden en fietsen en dat op slechts 25 kilometer van Amsterdam.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur of Bart Lammerts, Living Specialist of onze collega Marjolein Speksnijder, Register Makelaar Register Taxateur.

VW-logo-2022
de-gouden-makelaar-logo