Prachtige vrijstaande villa

Vraagprijs € 1.745.000,- k.k. | Brediusweg 75, Bussum

  • Brediusweg-75-1
  • Brediusweg-75-2
  • Brediusweg-75-3
  • Brediusweg-75-4

Wij bieden aan een prachtige vrijstaande villa op een royaal perceel van maar liefst 1.260 m², deze villa is echt uitstekend onderhouden met onder andere een schitterende woonkeuken van meer dan 50 m², maar ook een  heel fraai multifunctioneel bijgebouw van circa  100 m². De totale gebruiksoppervlakte bedraagt 342 m².

Zomaar enkele kenmerken van deze prachtige vrijstaande villa, die gelegen is in het lommerrijke Brediuskwartier. De villa is rond 1940 onder architectuur gebouwd. De oprit is geschikt voor meerdere auto’s, afgesloten door een elektrische toegangspoort.

Het Brediuskwartier staat bekend om haar groene en kindvriendelijke karakter. Voorzieningen als basisscholen, sporten, NS-station Naarden-Bussum, natuur en winkels liggen allemaal op loop-/ fietsafstand. Daarnaast ben je met 25 autominuten midden in Amsterdam.

De adembenemende tuin heeft een besloten karakter met optimale privacy, diverse terrassen en een prachtig prieeltje, alwaar u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de zon (of schaduw). De corridor van het huis naar het bijgebouw heeft eigenlijk het karakter van een veranda!

Tevens staat hier een heel indrukwekkend multifunctioneel bijgebouw van bijna 100 m². Hier vindt u een woonkamer en een separaat toilet, een pantry en souterrain. De vaste trap in deze ruimte geeft toegang tot de vide.

Perceeloppervlakte 1.260 m²

Bijna 300 m² woonoppervlakte

Royale luxe woonkeuken van circa 50 m²

Multifunctioneel bijgebouw met souterrain van bijna 100 m²

5 slaapkamers, 3 badkamers

Ruime berg-/ wijnkelder met stookruimte

kapelle-logo
nienaber-logo