Skip to content

Zorgeloos en in alle rust genieten

Exclusief wonen in Blue Water Residence | Bonaire

Blue Water Residence is zonder twijfel het meest exclusieve, kleinschalige appartementencomplex op Bonaire. Het klassiek vormgegeven gebouw uit 2004 omvat slechts zes zeer riante appartementen, waarvan er nu twee te koop zijn gekomen. Uniek pluspunt van Blue Water Residence is het feit dat hier niet mag worden onderverhuurd, waardoor de bewoners ongestoord en in luxe kunnen genieten van volkomen rust. U bent hier als eigenaren onder elkaar en dat blijft ook zo. Wel zo prettig! De appartementen zijn bijna 238 m2 groot, bieden alle mogelijke comfort en hebben een fantastisch terras met het mooiste uitzicht van Bonaire – over het turquoise water van de Caribische Zee, het eiland Klein Bonaire en de gezellige boulevard van Kralendijk. 

De bewoners van het besloten complex genieten niet alleen van een eigen zwembad in de weelderige, tropische tuin, maar ook van een geleidelijk aflopend privé zandstrand, een barbequeplaats en een brede, houten pier waar je heerlijk en in alle privacy kunt zonnen, borrelen en dineren. Vanuit het complex loop je zo over de boulevard of langs het strand naar het mooie centrum van de hoofdstad Kralendijk met fraaie, historische gebouwen, talloze boetieks, winkels en restaurants en de beroemde Karels Beach Bar. 

Blue Water Residence beschikt verder over een inpandige parkeergarage/berging, intercom/video-systeem en een huismeester die op het complex woont en de dagelijkse zaken en het onderhoud regelt. U kunt hier onbezorgd genieten van het ontspannen leven op Bonaire en rustig de deur achter u dichttrekken voor een (langere) periode van afwezigheid. 

Voor meer informatie over deze twee luxueuze appartementen verwijzen wij u graag naar de makelaars: 

www.harbourtownbonaire.nl 

www.bonaireviprealestate.com

www.sothebysrealty.com

Logo Sothebys
harbourtown-bonaire