Skip to content

Semi Bungalow met ligplaats voor boot

Vraagprijs € 895.000,- k.k. | Bolwerk 31, Naarden

Op een prachtige locatie in het Naarderbos, omgeven door groen en water, bevindt zich deze semi bungalow met eigen bootligplaats. Het ruime karakter van de woning in combinatie met de locatie, maakt dat deze uitermate geschikt is voor één ieder die van rust, ruimte en watersport houdt, maar toch centraal wil wonen. 

Begane grond

Hal, meterkast, toilet met fontein, garderobe. Vanuit de hal heeft men toegang tot de riante slaapkamer met badkamer. Lichte zitkamer met open haard en deur naar het terras aan de voorzijde. De uitgebouwde woon-/eetkeuken bevindt zich aan de tuinzijde, welke compleet en luxe is uitgevoerd. Door de grote lichtstraat ontstaat een fijne ruimte met veel lichtinval. Vanuit de woon-/eetkeuken geven openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin met vrije ligging, waardoor de privacy gewaarborgd is. Vanuit de achtertuin heeft men toegang tot de extra slaap-/werk-/muziekkamer en de houten berging.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot grote slaapkamer aan de tuinzijde, 2e badkamer met ligbad en wastafel, apart 2e toilet, ruime was-/strijkkamer met c.v. opstelling en boven de voormalige garage zijn 2 slaapkamers gerealiseerd.

Buitenruimte

De voortuin biedt ruimte voor parkeren op eigen terrein en heeft een berging. Achter het huis is een omheinde tuin met achterom welke goed op de zon is gelegen (zuid). Lidmaatschap Vereniging Naarderbos ca. € 525,- per jaar. 

Bijzonder kenmerken

Woonoppervlak 172 m² BBMI gemeten

Royaal uitgebouwde geschakelde semi-bungalow

5 slaap-/werkkamers en twee badkamers

Eigen ligplaats voor boot

Perceeloppervlak 388 m²

Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor in Bussum, tel: 035-2200012

Westeneng