‘Karakteristiek landhuis nabij Tafelbergheide’

Indicatieprijs € 3.975.000,- k.k. | Boissevainweg 5, Blaricum

  • Boissevainweg-5-1
  • Boissevainweg-5-2
  • Boissevainweg-5-3
  • Boissevainweg-5-4

Op één van de mooiste locaties van Blaricum, nabij het gezellige dorpscentrum en op steenworp afstand van de Tafelbergheide ligt dit bijzonder karakteristieke landhuis met garage, veranda, serre, vrijstaand bijgebouw, dubbele carport en een schitterende tuin rondom met vijver en verwarmd zwembad op ca. 4.530 m².

Indeling:

Begane grond: garderobe, toilet, ruime hal met toegang tot de woonkamer, zitkamer welke grenst aan de Versaille-tuin, royaal bemeten werk-/studeerkamer, eetkamer, woonkeuken met serre en open haard. Doorlopend, de tweede keuken, berging, tweede entree, tweede toilet en royale inpandige garage. Zowel vanuit de woonkamer, de bibliotheek, de eetkamer en de serre komt u middels openslaande deuren uit op het riante zonnige terras.

Souterrain: hal, wijnkelder, techniekruimte.

Eerste verdieping: ruime overloop met vide, 3 riante slaapkamers met elk een eigen badkamer, balkon. Via de derde slaapkamer heeft u toegang tot de tweede overloop met de kamer boven de garage. De trap vanuit de garage geeft ook toegang tot deze kamer. Een ideale eigen opgang voor een au-pair. Vanaf de overloop is de mastervleugel bereikbaar met de master-bedroom, bijbehorende complete badkamer, kleedkamer, berging/schoenenkamer en frans balkon.

Tweede verdieping: twee slaapkamers, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, waskamer.

Rietgedekt bijgebouw met carport: gym, badkamer, toilet, stoomcabine en pantry.

De sfeer van de moderne villa, met een vleugje vroeger, die het landhuis aan de buitenzijde uitstraalt wordt binnenshuis op een vanzelfsprekende manier getransformeerd naar eigentijds design.

Nadere informatie is te verkrijgen bij Jacques E. Walch, Register Makelaar Register Taxateur en Bart Lammerts, Living Specialist.

voorma walch logo