Vrijstaande villa op prachtige plek

Vraagprijs € 1.495.000,- k.k. | Boekweitakker 6, Blaricum

  • Boekweitakker-6-1
  • Boekweitakker-6-2
  • Boekweitakker-6-3
  • Boekweitakker-6-4

Grote, goed gebouwde, vrijstaande villa. Op een mooie, rustige locatie, op loopafstand van het centrum van Blaricum met winkels (onder andere een AH, een bekende ijssalon en lunchroom alsmede diverse horeca). Ook de Blaricummer heide is makkelijk te voet bereikbaar en de snelwegen A1 en A27 liggen op korte afstand zonder dat deze hoorbaar zijn.

De Boekweitakker is een doodlopend laantje, direct bij de Blaricummer Engh, met een akker tegenover het huis. De villa ligt op een prachtig perceel van 1350 m2 fraai aangelegde tuin (achterzijde zuid/oost). Het is een zeer verzorgd en goed onderhouden geheel dat op eenvoudige wijze aangepast kan worden aan de woonwensen van 2019/2020.

De villa heeft een totale woonoppervlakte van 307 m2, waarvan de begane grond maar liefst 150 m2 telt en een totale inhoud van 1141 m3 een zeer royaal bemeten huis is.

Dit heerlijke gezinshuis telt 4 ruim bemeten slaapkamers waarvan één op de begane grond met aan- grenzende badkamer. Tevens bevindt zich op de begane grond een separate werk-/Tv-kamer

Het souterrain bestaat uit een grote multifunctionele ruimte voorzien van koekoek, alsmede een grote wijn- voorraadkelder.

De dubbele garage heeft twee op afstand bedienbare elektrische kanteldeuren. Rondom een prachtig aangelegde tuin met veel privacy.

saegaert-logo