Charmant familiehuis op toplocatie!

Indicatieprijs € 775.000,- k.k. | Blaricummerstraat 140, Huizen

  • Blaricummerstraat-140-1
  • Blaricummerstraat-140-2
  • Blaricummerstraat-140-3
  • Blaricummerstraat-140-4

Deze rustieke, geschakelde middenvilla ligt vrijwel op de gemeentegrens van Blaricum en Huizen, direct grenzend aan de uitgestrekte bossen en heidevelden.

De villa is gebouwd in 1923. De laag doorgetrokken rieten kap, de grandeur en de rust die het huis uitstraalt, de riante oprit welke plaats biedt aan meerdere auto’s, geven dit huis een warme, geborgen sfeer. De ruime, stijlvolle entree met vestibule biedt toegang tot de villa met een woonoppervlak van 165 m², verdeeld over drie woonlagen. De karakteristieke details en fraaie stijlkenmerken verlenen het huis persoonlijkheid en een voorname uitstraling, waaronder o.a. de prachtige voordeur met roedeverdeling en het imposante trappenhuis dat helemaal tot in de nok reikt.

De hele benedenverdieping, inclusief de werk- of muziekkamer en de gezellige, stijlvolle woonkamer is voorzien van een parketvloer. De open haard en originele erker met vensterbank verlenen de living een unieke, intieme sfeer. Aangrenzend de tuinkamer met veel ramen en openslaande deuren naar de diepe achtertuin. Hier bevindt zich ook de mooie, uitgebouwde woonkeuken met veel daglicht, groot dakraam en openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn twee (voorheen drie) ruime slaapkamers met inbouwkasten. Veel lichtinval door de vensters aan zowel voor- als achterzijde. De moderne badkamer heeft een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, vaste kasten en veel bergruimte.

Aan de achterzijde strekt zich een sprookjesachtige, zuidwestelijke georiënteerde beschutte tuin uit met een heerlijk overdekt terras, weids gazon, prachtige bomen, bloeiende borders en struiken en een tuinhuis met overkapping. 

voorma walch logo