Royaal landhuis met ruime parkeergarage

Indicatieprijs € 2.997.500,- k.k. | Bierweg 36, Blaricum

  • bierweg-36-1
  • bierweg-36-2
  • bierweg-36-3
  • bierweg-36-4

In Blaricum kennen wij de “Nieuwe Gouden Driehoek” als één van de mooiste locaties om te wonen nabij de Tafelbergheide. Deze geweldige villa is dan ook nog eens gelegen aan een doodlopend laantje met alleen bestemmingsverkeer, genaamd “Bierweg”. De sfeer van de villa, met een vleugje vroeger, die het landhuis aan de buitenzijde uitstraalt wordt binnenshuis op een vanzelfsprekende manier getransformeerd naar een gezellige gezinsvilla.

Indeling:   

Begane grond:
Op de begane grond een royale hal met een unieke vide met daglicht, garderobe en hal, toilet, werk-/studeerkamer. Grenzend aan de hal de tuingerichte woonkamer in een U-vorm met een prachtige open haard en dubbele deuren naar het terras op het zuiden. Hier kunt u heerlijk vertoeven bij het knisperende haardvuur. De riante keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken met aparte entree.

Eerste verdieping:
Op de verdieping een royale overloop, welke toegang biedt tot de royale masterbedroom met inloopkast en master-bathroom voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op de eerste etage zijn nog 3 ruime slaapkamers en een 2e badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, toilet, en inloopdouche.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is een vijfde slaapkamer gesitueerd en zeer veel bergruimte. Mogelijkheid om hier een slaapkamer en badkamer te creëren.

Souterrain:
De villa is geheel onderkelderd en heeft een parkeergarage voor zes auto’s en provisie-/bergruimte.

De tuin:
Hekken, muren en hagen sluiten de tuin volledig af en bieden optimale privacy. De zonnige zijkant van de tuin is bosrijk aangelegd. De tuin beschikt over meerdere terrassen, fraaie gazons en een apart tuinhuis.

voorma walch logo